Decizie importantă luată de Instanţă, în ceea ce îl priveşte pe fiului Elodiei Ghinescu. Acesta îşi poate schimba identitatea

Fiul Elodie Ghinescu şi al lui Cristian Cioacă îşi poate schimba identitatea. Decizia a fost luată Magistrații de la Judecătoria Pitești. Patrick Cioacă are acum 14 ani și este membru al Federaţiei Române de Baschet.

RomaniaTV.net
04 feb. 2019, 08:43
Decizie importantă luată de Instanţă, în ceea ce îl priveşte pe fiului Elodiei Ghinescu. Acesta îşi poate schimba identitatea

Fiul lui Cristian Cioacă va primi o nouă identitate. Așa au decis Judecătorii de la Pitești în urma unei cereri făcute de mătușa și unchiul lui din partea fostului polițist, scrie Cancan.ro.

Cele două rude au obținut custodia copilului, iar mama Elodiei Ghinescu acuză că nu a putut să își mai vadă nepotul de foarte mult timp.

De cealaltă parte, sora lui Cristian Cioacă este foarte fericită că poate avea grijă de Patrik. Asta după ce au existat mai multe procese de custodie inițiate atât de mama Elodiei Ghinescu cât și de rudele lui Cioacă.

Patrick Cioacă are acum 14 ani și este membru al Federaţiei Române de Baschet.

Cristian Cioacă a fost condamnat, în iunie 2014, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu şi la plata sumei de 250.000 de euro către familia acesteia, cu titlu de despăgubiri morale. Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007, „pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”. Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a tranşat pentru a-l putea ascunde mai uşor, precizau procurorii.