Fiul Ilenei Ciuculete, suspect de BOALA care I-A OMORÂT MAMA. Ce tratament face Mugurel Sfetcu

Mugurel Sfetcu, fiul Ilenei Ciuculete, suferă de aceeaşi boală la ficat care i-a curmat viaţa mamei sale. Celebra cântăreaţă de muzică populară a murit pe 14 martie 2017, la 64 de ani, din cauza unei hepatite C care a fost descoperită târziu şi care a evoluat galopant. 

09 mart. 2019, 15:14
Fiul Ilenei Ciuculete, suspect de BOALA care I-A OMORÂT MAMA. Ce tratament face Mugurel Sfetcu

Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete, a postat un material despre un medicament numit SteaBlock, un protector hepatic care contribuie la regenerarea celulelor hepatice în steatoza hepatică, lăsând senzaţia că urmează un tratament.

Dacă este netratată, steatoza hepatică (ficatul gras) poate degenera în fibroză, acel moment când celulele hepatice sunt distruse în mod ireversibil. Una dintre cauzele cirozei hepatice, boala care a omorât-o pe Ileana Ciuculete, este chiar acumularea de grăsime în ficat, adică afecţiunea de care se tratează Mugurel Sfetcu.

Judecătorii au împărţit averea Ilenei Ciuculete. Câţi bani a primit Cornel Galeş

„De unde se pot procura? Eu am ciroză hepatică”, l-a întrebat o amică pe Mugurel Sfetcu.

„Mă interesai la farmacie și îl are (este pentru ficat gras și scăderea colesterolului totodată, întrebați medicul dacă vi-l recomandă)”, a răspuns fiul Ilenei Ciuculete.

„Îţi mulţumesc din suflet, să-ţi dea Dumnezeu sănătate multă”, i-a transmis prietena lui Mugurel.

„Mulțumesc asemenea!”, a încheiat Sfetcu.