Fiul jurnalistului saudit ucis în Turcia a părăsit Arabia Saudită

Salah Khashoggi, fiul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, ucis la 2 octombrie în consulatul saudit de la Istanbul, a părăsit Arabia Saudită împreună cu familia sa, în urma ridicării interdicţiei de călătorie care-i era impusă, a anunţat joi Human Rights Watch (HRW), relatează Le Fiagaro.

25 oct. 2018, 17:56
Fiul jurnalistului saudit ucis în Turcia a părăsit Arabia Saudită

Salah Khashoggi, fiul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, ucis la 2 octombrie în Consulatul saudit de la Istanbul, a părăsit Arabia Saudită împreună cu familia sa, în urma ridicării interdicţiei de călătorie care-i era impusă, a anunţat joi Human Rights Watch (HRW).

„Salah şi familia sa se află acum într-un avion care va merge la Washiongton, a declarat Sarah Leah Whitson, directoarea pentru Orientul Mijlociu, potrivit CNN.

Citeşte şi CIA a ascultat la Ankara înregistrarea audio cu asasinarea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi

 Salah Khashoggi este fiul cel mare al jurnalistului saudit, despre care oficialităţile saudite au recunoscut într-un final că a fost ucis cu premeditare de un contingent de bărbaţi care au legături cu prinţul încoronat, Mahammed bin Salman. Iniţial, Arabia Saudită a negat iniţial acuzaţiile de crimă.