Fiul lui Adrian Mutu cu Alexandra Dinu, copia fidelă a tatălui. Cum arată acum Mario: „Wow, cât de mare este. Îţi seamănă perfect”

Adrian Mutu (41 de ani) şi-a surprins fanii cu o imagine, în care apar cei doi fii ai săi, Mario și Tiago. Fostul fotbalist se mândreşte cu urmaşii lui şi împărtăşeşte acest lucru şi cu prietenii virtuali.

RomaniaTV.net
08 iul. 2020, 08:34
Fiul lui Adrian Mutu cu Alexandra Dinu, copia fidelă a tatălui. Cum arată acum Mario: „Wow, cât de mare este. Îţi seamănă perfect”

Doamne ce frumoși sunteți. Multă sănătate va doresc/ Unul mai frumos ca altul! Sa va trăiască si sa va bucure/ Felicitari! Mario iti seamana atat de tare!/ Wow cat de mare a crescutMario/ Ce mare s-a facut Mario si cat de frumos este si Tiago e un scump de baietel!„, sunt doar câteva comentarii la postarea sportivului.

Băieții mei #mariomutu #tiagomutu

Publicată de Adrian Mutu pe Luni, 6 iulie 2020

Adrian Mutu îşi lansează propria băutură energizantă

Adrian Mutu, selecționerul echipei naționale U21 a României, își deschide o nouă afacere. „Briliantul” va lansa o băutură energizantă personalizată.

Adrian Mutu (41 de ani) a postat o serie de fotografii pe contul de Instagram, lăsând de înțeles că urmează un anunț oficial cu privire la noua sa investiție.

Bombă în showbiz! Adrian Mutu a fost bătut de interlopi în faţa unui restaurant din Bucureşti. Care este starea „Briliantului”

Fostul internaţional român a postat o imagine cu o doză de băutură energizantă, a cărei culoare predominantă este galbenul și a cărei denumire este „Fenomeno by Adrian Mutu”. „Il Fenomeno” este supranumele lui Adrian din timpul carierei sale de fotbalist în Italia.

„Curând”, a scris Adrian Mutu, semn că băutura va apărea pe piață în scurt timp.

Adrian Mutu a postat o altă fotografie, în care apar două versiuni diferite ale cutiei băuturii energizante și a întrebat fanii pe care o preferă.