Fiul lui Adrian Mutu, în ipostaze indecente alături de iubita cu cont pe OnlyFans. „Normal că o susțin!” FOTO

Mario Mutu, 21 de ani, fiul cel mare al "Briliantului", a decis să îşi promoveze iubita, care tocmai şi-a deschis cont pe celebra platformă pentru adulți OnlyFans.

19 feb. 2023, 09:31
Fiul lui Adrian Mutu, în ipostaze indecente alături de iubita cu cont pe OnlyFans. „Normal că o susțin!” FOTO
Fiul lui Adrian Mutu, în ipostaze indecente alături de iubita cu cont pe OnlyFans. "Normal că o susțin!"

Fiul lui Adrian Mutu, în ipostaze indecente alături de iubita cu cont pe OnlyFans. Mario Mutu este fiul lui Adrian Mutu din căsnicia cu Alexandra Dinu şi a apărut în atența presei în toamna anului trecut după ce a avut o reacție nervoasă în timp ce aștepta să intre la un cabinet stomatologic: „Stau la coadă cu toți proștii?”.

Citeşte şi: Mario Mutu, fiul „Briliantului”, mărturisiri copleșitoare despre relația cu tatăl său: „Figura paternă a lipsit din viața mea”

Acum, Mario Mutu şi iubita sa, Mara Georgescu, o cântăreaţă dornică de afirmare, s-au fotografiat în ipostaze incendiare și au postat imaginile pe Instagram. Reacțiile nu fost cele așteptate, fanii virtuali având mai degrabă comentarii negative!

Vezi imaginile cu Mara Georgescu şi Mario Mutu AICI.

Citeşte şi: Mario Mutu, fiul fostului atacant Adrian Mutu, îi calcă pe urme tatălui: tatuaje, alcool şi ţigări la doar 19 ani

„Normal că o susțin, dar de asta zic, cine vrea să afle de fapt ce postează, să se aboneze, că nu e ceea ce pare. Anumită lume crede probabil că sunt eu dezbrăcat, însă, dacă vor să afle dacă da sau nu, să se aboneze acolo. Eu nici nu zic că apar, nici că nu, cine vrea să vadă să se înscrie. Eu locuiesc cu iubita mea, stă pe la mine”, a spus Mario Mutu, care îi îndeamnă pe internauţi să se aboneze, pentru cinci dolari pe lună, la profilul iubitei lui de pe OnlyFans.