Mario Mutu, fiul fostului atacant Adrian Mutu, îi calcă pe urme tatălui: tatuaje, alcool şi ţigări la doar 19 ani

Fiul fostului mare atacant Adrian Mutu şi al Alexandrei Dinu, prima sa soţie, s-a mutat în Bucureşti, odată ce mama sa a primit oferta de a fi în juriul unei cunoscute emisiuni tv, iar Mario face furori pe reţelele sociale.

21 iul. 2021, 09:19
Mario Mutu, fiul fostului atacant Adrian Mutu, îi calcă pe urme tatălui: tatuaje, alcool şi ţigări la doar 19 ani

Mario Mutu s-a mutat la București după ce mama sa a acceptat oferta unei televizuni din România, iar viața în Capitală pare să-l fi schimbat complet.

Se pare că Mario îi calcă pe urme lui Adi Mutu în ceea ce privește tatuajele și nu doar atât.

În ultima sa postare pe Instagram, Mario apare cu un pahar de șampanie în mână, pe masa se vede un pachet de țigări, iar mesajul este unul tipic pentru un tip nonconformist: “Mi-au spus să aleg dacă nu vreau să fiu ales”.

Mario Mutu

Mutu mai are trei copii. Tiago, băiatul cu actuala soție, Sandra, are 4 ani. Cei doi mai au două surori, Adriana, 15 ani, și Maya, 13 ani, din căsătoria lui Mutu cu Consuelo Matos Gomez, potrivit Ziare.com.

Ce a spus Adrian Mutu după primul meci pierdut în Liga 1 ca antrenor la Craiova

Antrenorul Adrian Mutu a declarat, vineri seară, că FCU Craiova a încercat să joace cu personalitate şi crede că jucătorii săi vor face grea multor echipe.

„Am întâlnit campioana României, am încercat să jucăm cu personalitate, să ţinem de minge. A fost un meci spectaculos, mă bucur că au revenit de la 0-2, dar mai trebuie ritm. Am unii jucători în spate cu pregătirea, dar pe viitor sper să fie bine..Mi-a plăcut cum a jucat echipa în unele momente. Încet-încet ne vom forma identitatea noastră ca joc. Dacă vom juca la fel, cum ambiţie ca acum, vom face viaţă grea multor echipe. Cu Dinamo este un meci special, sper să fim pregătiţi sută la sută”, a declarat Mutu.

Citeşte şi: Mesajul primit de Fulgy de la Johnny Depp, după ce fiul Clejanilor ar fi susținut că actorul de la Hollywood ar fi tatăl său natural


loading...
Partenerii noștri