Fiul lui Adrian Mutu şi iubita lui, vedete pe Only Fans? Mario Mutu face senzație pe rețelele de socializare

Mario Mutu, fiul cel mare al fostului golgheter Adrian Mutu, nu încetează să-şi surprindă fanii. Iubita lui a anunţat recent că şi-a făcut cont pe Only Fans şi că a postat acolo fotografii din intimitatea casei în care locuieşte cu Mario Mutu.

02 dec. 2022, 14:40
Fiul lui Adrian Mutu şi iubita lui, vedete pe Only Fans? Mario Mutu face senzație pe rețelele de socializare

Mario Mutu are 20 de ani şi este copilul lui Adrian Mutu din relaţia cu Alexandra Dinu. Fiul lui Adi Mutu este vedetă pe reţelele de socializare, fiind urmărit de mulţi tineri. În ciuda faptului că părinţii lui sunt celebri, Mario Mutu nu-şi neglijează şcoala. Este student la Universitatea Româno-Americană din București.

În timpul liber, Mario Mutu face senzație pe rețelele de socializare, atât cu atitudinea lui, dar și cu felul în care arată, astfel că reușește rapid să dea gata orice domnișoară. De ceva vreme, acesta se postează alături de o tânără care i-a devenit iubită și a căror relație merge foarte bine.

Citeşte şi: Mario Mutu are iubită cântăreaţă. Cum arată Mara, tânăra care i-a furat inima: „Am văzut-o creață, mai focoasă”

 

Fiul lui Adrian Mutu şi iubita lui, vedete pe Only Fans?

Recent, iubita lui Mario Mutu a anunțat pe pagina sa de socializare că şi-a făcut cont pe Only Fans și cei care sunt curioși pot să intre pe platformă, să se aboneze și să-i vadă fotografiile, scrie spynews.ro. Într-una dintre imaginile repostate și de Mario Mutu pe Instagram, cei doi apar într-o ipostază provocatoare.

Citeşte şi: Fiul lui Adrian Mutu, implicat într-un scandal monstru. Mario a ajuns la 5 dimineaţa la Urgenţe

”Normal că o susțin, dar de asta zic, cine vrea să afle de fapt ce postează să se aboneze că nu e ceea ce pare. Anumită lume crede probabil că sunt eu dezbrăcat, însă dacă vor să afle, dacă da sau nu, să se aboneze acolo. Eu nici nu zic că apar, nici că nu, cine vrea să vadă să se înscrie”, a spus Mario Mutu, pentru Spynews.ro.