Fiul lui Adrian Mutu, implicat într-un scandal monstru. Mario a ajuns la 5 dimineaţa la Urgenţe

Fiul lui Adrian Mutu, implicat într-un scandal monstru. Chiar dacă până acum a stat departe de lumina reflectoarelor, de când s-a întors în România, Mario a început să fie vizibil, nu doar pe reţelele de socializare.

27 oct. 2022, 11:45
Fiul lui Adrian Mutu, implicat într-un scandal monstru. Mario a ajuns la 5 dimineaţa la Urgenţe

Fiul lui Adrian Mutu, implicat într-un scandal monstru. În jurul orei 5 dimineața, Mario împreună cu iubita sa au ajuns la camera de gardă a spitalului Sfântul Ioan din Capitală, acolo unde acuza dureri dentare și insista să fie primit de urgență la secția de stomatologie.

Fiul lui Adrian Mutu, implicat într-un scandal monstru

Însă, la coadă mai erau niște oameni care aveau probleme mult mai grave decât ale sale, iar tânărul în vârstă de 20 de ani a trebuit să aștepte la rând și abia apoi preluat și dus la triaj.

În timp ce aștepta, Mario Mutu a început să facă un scandal uriaș, să înjure pe toată lumea și să afirme că stă ”cu toți proștii la coadă”. La scurt timp, a venit și un echipaj de poliție, să calmeze situaţia, scrie Spynews.ro.

Fiul fostului fotbalist a fost luat cu ambulanța, iar împreună cu o mașină de poliție, a fost dus la Spitalul de Stomatologie de pe Calea Plevnei, acolo unde scandalul a continuat.

Citeşte şi: Mario Mutu are iubită cântăreaţă. Cum arată Mara, tânăra care i-a furat inima: „Am văzut-o creață, mai focoasă”

Mario Mutu, prima reacție în scandalul pensiei alimentare

Adrian Mutu are porprire pe salariu după ce Alexandra Dinu, prima sa soţie, a câştigat procesul legat de neplata pensiei alimentare, timp de mai mulţi ani, pentru fiul lor, Mario Mutu, acum în vârstă de 20 de ani. Fostul fotbalist a fost obligat de instanţă să achite 123.254,15 euro şi 419,78 lei fostei soţii.

Nu știu! Nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele. Procese… eu nu am făcut rău nimănui, niciodată, din punctul ăsta de vedere al procesului lor și treburile lor sunt mari. Eu sunt mare, ei sunt mari. Este normal.

Din punctul de vedere al relației mele cu el, e bine. Este taică-miu, îl iubesc și sunt mândru de el. Poate nu suntem atât de apropiați cum sunt majoritatea copiilor cu părinții lor. Iubirea este aici. Niciunul dintre ei nu este ipocrit. Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune. Eu, să fiu sincer, nici nu citesc ziarele, nu mă interesează. Dar în ziare e ceva, viața reală este altceva”, a spus Mario Mutu.