Fiul lui Bercea Mondial a încercat să se sinucidă în penitenciar

Fiul lui Bercea Mondial a încercat să se sinucidă, vineri seara, în Penitenciarul Colibaşi, acolo unde este încarcerat pentru tâlhărie. Laurenţiu Anghel şi-a muşcat limba şi a încercat să se spânzure cu şireturile. Este o anchetă în desfăşurare. Laurenţiu Ancghel nu a necesitat internarea în spital, starea sa de sănătate nefiind gravă.

RomaniaTV.net
28 iul. 2012, 07:31
Fiul lui Bercea Mondial a încercat să se sinucidă în penitenciar

Laurenţiu Anghel (23 de ani), unul dintre fiii lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu’, a încercat, vineri noaptea, să-şi pună capăt zilelor în celulă, însă el a fost surprins de către persoanlul închisoarii în timp ce comitea acest gest.

Reprezentanţii penitenciarului spun că el şi-a muşcat limba şi a încercat să se spânzure cu şireturile, potrivit România TV.

„În 27 iulie, în jurul orelor 22.50, persoana privată de libertate A.L, condamnată la nouă ani de închsiaore pentru complicitate la tâlhărie, a fost surprinsă de către personalul aflat în serviciu în timp ce încerca să se sinucidă în camera de deţinere. Au fost luate măsuri prompte de acordare a asistenţei medicale persoanei în cauză, în momentul de faţă aceasta fiind în afara oricărui pericol. În perioada următoare, va fi monitorizată starea de sănătate şi se va acorda asistenţă psihologică persoanei condamnate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Colibaşi, subcomisarul Raluca Dinişor, potrivit Mediafax.

Laurenţiu Ancghel nu a necesitat internarea în spital, starea sa de sănătate nefiind gravă.

Laurenţiu Anghel este încarcerat în Penitenciarul Colibaşi pentru tâlhărie. În august 2011 a fost arestat, după ce a tâlhărit o femeie în Piteşti, alături de cumnatul său şi alţi doi tineri.

Tâlharii olteni au încercat să fugă după ce au jefuit-o pe tânăra piteşteancă însă au fost prinşi la scurt timp. Pentru oprirea autoturismului Renault Megan înmatriculat în Franţa în care se aflau cei patru, poliţiştii argeşeni au blocat drumul în dreptul localităţii Albota. Suspecţii au fost culcaţi la pământ, imobilizaţi şi încătuşaţi.

Laurenţiu Anghel trebuie să stea după gratii următorii nouă ani. Tânărul în vârstă de 23 de ani a primit, iniţial, o pedeapsă de cinci ani pentru complicitate la tâlhărie, însă acestei condamnări s-a adăugat şi executarea pedepsei de patru ani pe care îi primise cu suspendare.

Laurenţiu Anghel a mai fost cercetat de poliţie pentru loviri şi alte violenţe şi port de armă albă, după ce şi-a atacat şi bătut o mătuşă, din cauza unei case pe care ambii vroiau s-o cumpere.