Fiul lui Bercea Mondial, mutat la Poarta Albă. DNA pregăteşte audierile în scandalul cu Mircea Băsescu

Fiul lui Bercea Mondial a fost mutat la Penitenciarul Poarta Albă ca să poată fi audiat mai uşor. Florin Anghel a fost închis până acum la Rahova. Fiul lui Bercea l-a şantajat pe fratele preşedintelui şi spunea la un momen dat că are chiar şi înregistrări care să-l compromită pe Mircea Băsescu.

11 iun. 2014, 09:27
Fiul lui Bercea Mondial, mutat la Poarta Albă. DNA pregăteşte audierile în scandalul cu Mircea Băsescu

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Poarta Albă, din judeţul Constanţa.

Această măsură s-a luat pentru că Florin Anghel urmează să fie audiat la Direcţia Naţională Anticorupţie Constanţa. Audierile sunt legate de denunţul pe care l-a făcut săptămâna trecută, el susţinând că i-a dat lui Mircea Băsescu suma de 600.000 de euro pentru a-l scoate din închisoare pe Bercea Mondial, iar pentru că acest lucru nu s-a întâmplat a trecut la ameninţări.

Citeşte şi Noi dezvăluiri despre Mircea Băsescu. Fratele preşedintelui pregătea un tun imobiliar în centrul Capitalei

Mai mult decât atât, Florin Anghel susţine că are mai multe înregistrări care l-ar putea compromite pe Mircea Băsescu, însă până acum nu le-a depus la dosar.

Citeşte şi Se complică situaţia. Traian Băsescu, implicat în scandalul Mircea Băsescu-Bercea Mondial. Există înregistrări