Momente de panică în familia Salam! Betty a ajuns de urgență cu băiețelul la spital. Ce i s-a întâmplat lui Matthias

Betty Salam a fost cu fiul ei la clininică, la un control de rutină. Din fericire micuțul nu a pățit nimic grav.

10 nov. 2022, 19:37
Momente de panică în familia Salam! Betty a ajuns de urgență cu băiețelul la spital. Ce i s-a întâmplat lui Matthias

Betty Salam a fost cu fiul ei la clininică, la un control de rutină. Fiica lui Florin Salam este foarte precaută când vine vorba despre sănătatea fiului ei și nu numai.

Betty Salam a mers la control cu fiul ei

Cântăreața și-a postat pe contul de socializare un mesaj în care și-a anunțat urmăritorii că a fost la control cu fiul ei, dar și că acesta este bine.

”Astăzi am fost Matthias la clinică pentru un control de rutină. Doctorii au fost ok, iar noi suntem tare mulțumiți de serviciile lor. Mulțumim!”, a scris Betty Stoian pe rețelele de socializare. Betty Salam își iubește foarte mult băiețelul  și chiar dacă are un program încărcat face tot posibilul să fie mereu alături de el.

Câte operații are Betty Salam până 21 ani

În ultimul timp, fiica lui Salam s-a tot confruntat cu critici cum că ar avea destul de multe operații până la vârsta de 21 de ani. Aceasta s-a hotărât să le răspundă sincer.

„Am avut o operație la sâni. A fost o necesitate, pentru că am născut, m-am tot îngrășat, am tot slăbit și mi s-au lăsat sânii. A trebuit să-mi fac. Mi-am făcut sânii, pentru că simțeam nevoia. Sunt tânără și nu mă mai simțeam eu ok. Nu-mi place să exagerez”, a declarat Betty în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

În ceea ce privește relația pe care aceasta o are cu soția lui Florin Salan, Betty are doar cuvinte de laudă.

„Noi nu ne-am certat niciodată. Știi de ce au fost câteva neînțelegeri între noi? Tot din cauza oamenilor, pentru că oamenii ne-au făcut să nu vorbim la un moment dat, dar nu știu de ce.Noi acum, în momentul de față, suntem cele mai bune prietene. O iubesc foarte mult, ea pe mine la fel, ca niciodată și vorbim zilnic, ne vedem zilnic și mă bucur din suflet pentru chestia asta. E important să nu mai asculți ce spune lumea și să te iei după oameni. Sunt energii foarte multe asupra noastră”,   a dezvăluit Betty Salam în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

Citește și: Șeful ANAF a luat TOP 300 cei mai bogați români la control! „Verificăm 300 de persoane cu cele mai mari averi din România

Citește și: Sfântul Mina 2022. Acatistul Sfântului Mina, ocrotitorul celor păgubiți. Acatistul se citeşte pentru ajutor în găsirea lucrurilor pierdute, dar şi a oamenilor plecaţi, pe care-i vrem înapoi în vieţile noastre