Fiul lui Borcea a renunţat la şcoala din Elveţia: „Profesorii erau mult prea exigenţi”

După un an petrecut în Elveţia, la unul dintre cele mai prestigioase colegii, Patrick Borcea, fiul cel mare al fostului acţionar al echipei Dinamo, Patrick Borcea (15 ani), a renunţat la studiile din străinătate în favoarea unui liceu din România, scrie click.ro. Motivul? Profesorii erau mult prea duri, după cum chiar el recunoaşte.

RomaniaTV.net
04 sept. 2012, 05:36
Fiul lui Borcea a renunţat la şcoala din Elveţia: „Profesorii erau mult prea exigenţi”

Din 17 septembrie, Patrick Borcea va fi elev în clasa a X-a la un liceu bucureştean, după ce până acum a învăţat în Elveţia. Sătul de gura profesorilor şi a colegilor, care nu erau tocmai pe placul lui, fiul Mihaelei şi al lui Cristi Borcea, a renunţat, fără să stea prea mult pe gânduri, la renumitul colegiu „Aiglon”, unde era elev din 2011.

Pentru ca adolescentul să înveţe în străinătate, fostul şef de la Dinamo a scos din buzunar 70.000 de euro pe an. 

„Am renunţat la şcoala din Elveţia pentru că nu mă simţeam bine acolo. Nu mi-a plăcut deloc. Profesorii erau mult prea exigenţi, iar colegii nu tocmai amabili. M-am înscris la un liceu din Bucureşti. Clasa a noua am făcut-o în străinătate, iar din a zecea voi continua în România”, le-a spus Patrick jurnaliştilor de la Click.