Fiul lui Cătălin Flutur, primarul din Botoşani, percheziţionat la Iaşi pentru DROGURI după un accident

Cosmin Flutur, fiul fostului primar din Botoşani, Cătălin Flutur, a provocat un accident pe bulevardul Independenţei din Iaşi astăzi în jurul orei 10:00. Comportamentul său a fost unul suspect, iar poliţiştii şi martorii au fost convinşi că tânărul era beat. Spre uimirea tuturor, testul pentru alcoolemie a ieşit negativ. A fost percheziţionat ulterior corporal şi i-a fost verificată şi maşina pentru droguri.

15 dec. 2014, 10:38
Fiul lui Cătălin Flutur, primarul din Botoşani, percheziţionat la Iaşi pentru DROGURI după un accident

Acccident cu urmări neaşteptate pentru fiul unui important lider politic din Moldova. În urma percheziţiilor, poliţiştii de la Rutieră au găsit în maşina lui Cosmin Flutur o ţigară care se bănuieşte că ar conţine marijuana. Produsul a fost trimis pentru expertizare.

Mezinul fostului primar din Botoşani se afla în această dimineaţă la volanul unei maşini de lux Infinity în Centrul Iaşului, pe bulevardul Independenţei, în faţa UMF. El a vrut să schime banda de circulaţie şi a acroşat un Mercedes Vito în care se afla o familie cu copii din Suceava. În urma impactului, şoferul din Mercedes a coborât pentru a vedea care sunt daunele provocate autoturismului său. Cosmin Flutur ar fi încercat şi el să se dea jos, dar s-ar fi prăbuşit, scrie Ziarul de Iaşi.

„Ne-am dat jos din maşină. Copiii s-au speriat foarte tare din cauza bubuiturii care s-a auzit. Când celălalt şofer a coborât din autoturismul său, pur şi simplu a căzut din picioare. Vorbea incoerent şi a spus că nu are nicio legătură cu accidentul. I-am spus că vreau să-mi plătească avariile şi a ridicat din umeri. Am sunat la Poliţie pentru că nu ne înţelegeam. Mi-am dat seama că are probleme. Am crezut că este beat”, a spus şoferul autovehiculului Mercedes Vito.

La faţa locului a fost trimis un echipaj de la Poliţia Rutieră. Şi agenţii au avut bănuiala că tânărul consumase alcool deoarece avea ochii roşii, tremura din tot corpul, era murdar şi vorbea incoerent. L-au testat cu alcoolscopul, dar rezultatul a fost negativ, spre uimirea tuturor. Bănuiala poliţiştilor a fost că tânărul s-ar fi drogat, aşa că l-au percheziţionat corporal şi i-au verificat şi maşina. Apoi l-au dus pe Cosmin Flutur la spital pentru recoltarea de probe biologice.