Fiul lui Cristi Borcea, Angelo, îi calcă pe urme tatălui său. Cum își răsfață tânărul iubita: „Sunt norocos că te am!”

Angelo, fiul lui Cristi Borcea, are succes când vine vorba de femei și nu se uită deloc la bani atunci când vine vorba de persoana iubită.

09 ian. 2023, 22:57

Cristi Borcea are cu ce se mândri. Angelo, fiul său, îi calcă pe urme tatălui în privința vieții amoroase. Borcea este cunoscut ca fiind un adevărat cuceritor, deoarece a fost căsătorit cu mai multe femei frumoase. Băiatul său nu se lasă deloc mai prejos.

La fel ca și tatăl său, Angelo este atras de femeile frumoase, și pare că a dat lovitura în ceea ce privește dragostea. Fiul lui Cristi Borcea este de câțiva ani într-o relație cu Denisa, o tânără studentă la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara. Tinerii și-au oficilizat relația în vara anului trecut, după ce au fost împreună într-o vacanță în Mykonos.

La finalul anului 2022, Denisa a fost răsfățată de Angelo cu o vacanță în Dubai, unde au petrecut și trecerea dintre ani.

Citește și: Florin Ristei s-a despărţit de Naomi Hedman. Mesajul misterios al artistului: „Timpul vindecă tot”

Angelo, declarații de dragoste pentru iubita lui

Denisa s-a fotografiat în diferite ipostaze în vacanța de lux și a urcat imaginile pe rețelele de socializare. Cei doi îndrăgostiți și-au făcut declarații de dragoste în public.

„Mulțumesc pentru că ai fost lângă mine în fiecare moment anul acesta. Te iubesc!”, a scris tânăra. „Sunt norocos că te am!”, a reacționat rapid Angelo.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are nouă copii recunoscuți: Patrick, Angelo și Melissa cu Mihaela Borcea, Rania, Indira și Milan cu Valentina Pelinel, Gloria și Alex cu Alina Vidican și pe Carolyn cu Simona Voiculescu.

Citește și: Denise Rifai, criticată dur de Iulia Albu: „Nu e o pungă? E o geantă?”

„Pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă acum relații cu bărbați extraordinari”, a declarat Cristi Borcea, la Kanal D.