Denise Rifai, criticată dur de Iulia Albu: „Nu e o pungă? E o geantă?”

Ținuta purtată de Denise Rifai la un eveniment a fost criticată dur de Iulia Albu, care a fost deranjată atât de mărimea greșită a pantofilor jurnalistei, cât și de geanta pe care a ales-o.

09 ian. 2023, 10:06

Denise Rifai fost criticată pentru felul în care s-a îmbrăcat la Gala Premiilor TV Mania, unde, de altfel, a fost și premiată.

Criticul de modă și-a spus părerea despre stilul vestimentar al jurnalistei, în cadrul emisiunii Poliția Modei de la Antena Stars.

Citiți și: Iulia Albu a trecut prin momente neplăcute de sărbători: „Am fost la pat toți trei”

Ținuta purtată de Denise Rifai, criticată dur de Iulia Albu

Iulia Albu a criticat ținuta lui Denise Rifai, fiind deranjată de un detaliu pe care l-a considerat nepotrivit. În timp ce Ovidiu Buta a fost mai blând, susținând că arată civilizat, Iulia nu a fost deloc impresionată de geanta și pantofii pe care i-a purtat vedeta, conform viva.ro

Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a ales să poarte o ținută „all black”, însă accesoriile alese nu au fost deloc pe placul Iuliei Albu, care spune că Denise a ales greșit mărimea pantofilor.

„Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă. Nu ar trebui să rămână spațiu. Se pune ca o tălpică în față, și nu e nevoie să-ți bagi șosetele în vârf, branț se numește. Și atunci piciorul nu se mai duce atât de în față și se așează unde trebuie.”, a spus Iulia Albu, la Poliția Modei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Denise Rifai (@denise.rifai)

Cât despre geantă, Iulia a asociat-o cu o pungă.

„Nu e o pungă? E o geantă? Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă. Nu ar trebui să rămână spațiu. Se pune ca o tălpică în față (…) branț se numește. Și atunci piciorul nu se mai duce atât de în față și se așază unde trebuie. Nu sunt neapărat pentru tocuri pe mochetă sau pe iarbă, și da, e adevărat că nu poți ști niciodată ce este pe jos la un eveniment’, a comentat Iulia Albu, la „Poliția Modei”.

În schimb, colegul ei, Ovidiu Buta, nu a părut la fel de deranjat de ținuta jurnalistei.

„O avem pe Denise Rifai la un eveniment arătând civilizat. Mai puțin geanta aia. Mă stresează când brandul e mult prea vizibil”, a spus stilistul.

Prezentatoarea de la Kanal D a dezvăluit motivul pentru care poartă doar haine negre.

„Sunt foarte mulți cei care mă întrebă și poate nu am apucat să răspund suficient. Această non-culoare, negru, este cea pe care o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că așa ține de formatul „40 de întrebări…’. Imaginea mea să nu se schimbe prea mult, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care îl am în față. Eu rămân aceeași îmbrăcată în negru, nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile. Este parte integrantă a formatului nostru’, a spus Denise Rifai pentru kanald.ro.

Citiți și: Iulia Albu șterge pe jos cu Anamaria Prodan: ”Ești un etalon al prostului gust în România”