Fiul lui Cristi Borcea, părăsit de iubită după ce a răsfăţat-o cu vacanţe de lux şi cadouri scumpe. Cine este „Regina din Timişoara” FOTO

Angelo Borcea, fiul cel mic al omului de afaceri Cristi Borcea s-ar fi despărțit de Denisa, poreclită pe rețelele de socializare "Regina din Timişoara", cu care forma un cuplu de o perioadă de timp.

03 oct. 2023, 13:57

Fiul lui Cristi Borcea, părăsit de iubită. Cei doi mergeau împreună în vacanțe de lux, iar prieteniio comuni aşteaptau cerere în căsătorie și o nuntă grrandioasă! În schimb, Angelo şi Denisa și-ar fi spus adio! Ambii au şters de pe reţelele sociale toate imaginile în care apăreau împreună și, îl plus, au dispărut chiar şi comentariile în care îşi declarau sentimentele.

Citeşte şi: Cove, mărturisire surprinzătoare după 23 de ani despre relaţia cu Andreea Marin. „Dacă m-ar suna acum… Ne doream acelaşi lucru!”

Tânăra, care a absolvit în această vară Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara, nu pare a fi foarte afectată de despărțire, dimpotrivă, se bucură de toate aprecierile și comentariile fanilor pe Instagram. Presa de monden a scris că Angelo Borcea îi făcea numai cadourile scumpe Denisei. Astfel că tânărul i-ar fi cumpărat acesteia o geantă în valoare de 7.000 de euro, cam cât salariul pe o lună al unui jucător de bază de la Dinamo.

Citeşte şi: Gigi Becali, declaraţie tulburătoare despre soţia lui, Luminița. „Decât să moară nevasta mea, mai bine să mor eu!” VIDEO

Angelo Borcea, în vârstă de 20 de ani, e student. În curând, el se va implica în afacerile familiei, după cum a anunțat mama lui, Mihaela Borcea, într-un interviu. „Angelo Mihai – Antonia Melissa 20 de ani, cea mai frumoasă vârstă pe care o împliniți (…). Asta este vârsta care simbolizează pornirea pe calea spre atingerea unor înălțimi și obiective, startul unei vieți de vis, fără griji și complicații. Dragii mamei, fie ca toate visele voastre să devină realitate, viața să vă aducă în dar doar experiențe frumoase și alături numai de oameni deosebiți! La mulți ani, dragii mei. Vă iubesc mult!”, a scris Mihaela Borcea despre cei doi fraţi gemeni pe contul său de Facebook.