Fiul lui Cristian Popescu Piedone, pe loc eligibil pe lista PSD Suceava pentru Camera Deputaţilor

Vlad Popescu, fiul primarului ales la Sectorul 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, vrea să obţină un mandat de parlamentar. Fiul lui Popescu Piedone se regăseste pe loc eligibil în lista candidaţilor PSD Suceava, potrivit stirisuceava.net.

RomaniaTV.net
21 oct. 2020, 14:03

PSD Suceava a depus miercuri, la Biroul Electoral Județean, listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.

Președinte al organizației PPUSL Sectorul 5, Vlad Popescu, se va afla pe poziția a treia pe lista de candidați a PSD Suceava pentru Camera Deputaților, precizează sursa citată.

Pe lista PSD pentru Camera Deputaților se mai află actualul deputat Eugen Bejinariu, acesta fiind urmat de fostul prefect Mirela Elena Adomnicăi. Pe poziţia a patra se află liderul tinerilor social democrați, George Șoldan. Lista este completată de Blănari Larisa, Brădățan Tiberiu Marius, Paiu Adelina-Mihaela, Cocriș Doinița-Nela, Mateiciuc Constantin-Alin, Simeria Stelian, Saviuc Aleodor-Claudiu, Galan Romeo-Gheorghe și Fediuc Cătălin.

La Senat, lista este deschisă de președintele Organizației Județene a PSD Suceava, actualul senator Ioan Stan, acesta fiind urmat de secretarul executiv al organizației Ioan Cristian Șologon și de Gabriela Mihai, actual consilier județean și director al Școlii Generale nr. 1 din Suceava. Lista este completată de Gabriel Costache, Cristian Macsim și Cezar Ioja.