Fiul lui Dani Oţil a împlinit un an. Gabriela Prisăcariu a purtat o rochie sexy la petrecerea lui Tiago

Fiul lui Dani Oţil a împlinit un an. Prezentatorul TV şi soţia lui,Gabriela Prisăcariu, au sărbătorit primul an alături de băiatul lor, Tiago. Cei doi au organizat o petrecere în cinstea fiului lor, iar mămica a atras toate privirile cu rochia sexy pe care a purtat-o.

12 sept. 2022, 11:16
Fiul lui Dani Oţil a împlinit un an. Gabriela Prisăcariu a purtat o rochie sexy la petrecerea lui Tiago
Fiul lui Dani Oţil a împlinit un an

Fiul lui Dani Oţil a împlinit un an. Prezentatorul TV a fost cel care a făcut primele declarații despre tăierea de moț a micuțului Tiago și mărturisit detalii despre organizarea evenimentului. „Suntem profesioniști, facem evenimente de profil. (…) Din 10 telefoane am făcut totul, dar nu e o petrecere sofisticată. Suntem 40 de oameni, numai colegi, și 2-3 prieteni. 

Moțul nu este pentru copii, pentru copiii în cauză, ci pentru ceilalți copii mai mărișori și părinți. E o petrecere unde adulții se îmbată… știu asta pentru că sunt ultimul dintre prietenii mei care fac moțul. La un moment dat o să apară și el.”, a declarat Dani Oțil.

Citeşte şi: Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, la America Express? Ce spun despre această experienţă

Fiul lui Dani Oţil a împlinit un an

Dani şi Gabriela au sărbătorit cum se cuvinte primul an de viaţă a fiului lor, organizând o petrecere cu tematică, într-o pădure. Pe lângă decorul de poveste, ceea ce a atras atenţia tuturor a fost ţinuta sexy pe care a purtat-o blondina, o rochie verde mentă, din dantelă, scurtă în faţă şi lungă în spate.

10.09.2021, ora 22.35 a venit pe lume minunea noastră! Aș vrea să pot scrie tot ce simt pentru tine… dar îl las pe taică-tu pentru că se pricepe mai bine la asta! La mulți ani, minune! Te iubim!”, a scris Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.