Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, la America Express? Ce spun despre această experienţă

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, la America Express? Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz şi sunt urmăriţi pe Instagram de o comunitate numeroasă, care este interesată de ce se întâmplă în viaţa lor.

01 sept. 2022, 14:35
Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, la America Express? Ce spun despre această experienţă
Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, la America Express?

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, la America Express? Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a recunoscut că viața lui nu mai este la fel de când a apărut Luca Tiago. Atenția lui și a Gabrielei este focusată exclusiv pe creșterea și educarea lui, așa cum este și normal.

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, la America Express?

Chiar dacă sunt foarte uniţi şi se bazează unul pe celălalt, de un singur test le este frică. Modelul și prezentatorul au recunoscut că un show precum „America Express” stă sub semnul întrebării. Gabriela pare tentată de ideea emisiunii și de aventura în sine, dar lui Dani nu prea îi surâde ideea.

Cei doi au vorbit despre acest subiect pe Instagram, acolo unde au recunoscut că o astfel de emisiune ar fi un motiv de divorț pentru ei. Momentan, cei doi se mulțumesc să îi privească pe alții din fața televizorului.

Citeşte şi: Dani Oțil, dezvăluiri fără perdea din relația cu Gabriela Prisăcariu. Fanilor nu le-a venit să creadă: „Am fost la un pas de divorț”

Gabriela Prisăcariu a ajuns pe perfuzii

Soţia lui Dani Oţil s-a filmat cu o perfuzie la mână și a explicat că are imunitatea scăzută, motiv din cauza căruia, din păcate, simte foarte multă oboseală. Astfel, Gabrielei Prisăcariu i s-a administrat un cocktail de vitamine. Din fericire, acest tratament a ajutat-o să se simtă mai bine și să-și mai revină.

Nu știu dacă este ceva în aer sau este doar de la mine, dar eu mă simt extrem de obosită și nu pot să îmi revin.(…) Trebuie să văd ce se petrece în corpul meu și să rezolv acest aspect. Vreau doar să nu mă mai simt obosită.(…) Concluzia este că arăt mai bine la exterior decât la interior. Mi-a dat domul doctor aici de toate. (…) Nu vreți să știți ce mi-a zis…”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe Instagram.