Fiul lui Donald Trump a primit o scrisoare ce conţinea un praf suspect

O scrisoare care conținea o pudră albă suspectă i-a fost trimisă fiului candidatului republican la președinția SUA Donald Trump, a informat vineri presa americană, relatează DPA, citată de Agerpres.

18 mart. 2016, 18:41
Fiul lui Donald Trump a primit o scrisoare ce conţinea un praf suspect

Conform testelor inițiale, se pare că substanța nu este periculoasă, au anunțat posturile de televiziune NBC și ABC citând surse din anturajul lui Trump și din cadrul poliției.

Potrivit informațiilor apărute în presă, soția lui Eric Trump, Lara, a deschis scrisoarea din care a căzut o pudră albă. Ea a contactat imediat autoritățile.

Potrivit ABC, scrisoarea, care avea un timbru poștal din statul Massachusetts, conținea un bilet în care Donald Trump era avertizat că dacă nu va renunța la cursa prezidențială vor fi luate măsuri mult mai serioase împotriva sa în viitor.

Citeşte şi Donald Trump îşi dă în petec. Candidatul la preşedinţia SUA atacă DUR o celebră jurnalistă

Eric Trump s-a aflat pe scenă alături de tatăl său după victoria de marți a lui Trump la alegerile primare din Florida.

Donald Trump, favorit în alegerile primare republicane pentru scrutinul prezidențial din noiembrie din SUA, a atras nemulțumirea opoziției democrate și chiar a moderaților din propriul său partid pe parcursul unei campanii controversate, mulți acuzând retorica sa incisivă pentru ciocnirile violente de la mitingurile sale electorale.