Fiul lui Dragoş Bucur, operat de urgenţă: „Nu mă pot gândi la asta fără să plâng”

Fiul lui Dragoş Bucur şi al Danei Nălbaru a fost operat de urgenţă. Cuplul a dezvăluit recent că în urmă cu o lună şi jumătate au trăit cel mai dificil moment din viaţa lor. Băiatul lor a trecut printr-o intervenţie chirurgicală complicată, însă totul s-a terminat cu bine.

11 mart. 2022, 16:35
Fiul lui Dragoş Bucur, operat de urgenţă: „Nu mă pot gândi la asta fără să plâng”
Fiul lui Dragoş Bucur, operat de urgenţă

Fiul lui Dragoş Bucur, operat de urgenţă. În cadrul unei campanii umanitare, actorul și Dana Nălbaru au vorbit despre experiența neplăcută prin care a fost nevoit să treacă Kadri.

În urmă cu o lună și jumătate, Kadri a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată. A fost cel mai greu moment din viața mea și încă nu mă pot gândi la toate detaliile acelui moment fără să plâng.

Am filmat împreună cu Dragoș în Casa Ronald și vreau să le mulțumesc încă o dată celor de acolo pentru sprijinul oferit în acele clipe grele”, a scris solista pe Instagram, despre operația la care a fost supus fiul lor.

Citeşte şi: Dragoş Bucur a renunţat la reţelele sociale. Motivul pentru care a luat această decizie: „E o discuție foarte delicată și sensibilă”

Fiul lui Dragoş Bucur, operat de urgenţă

Totul se întâmpla în urmă cu o lună și jumătate, atunci când medicii le-au spus că băiețelul lor o să intre în operație la 5 dimineața.

Am aflat că băiețelul nostru trebuie să intre în operație la 5 dimineața. Nu ai timp să te pregătești. Pandemia asta a îngreunat reglementările interne și, odată intrat în spital, acolo rămâi”, spune Dragoș Bucur în videoclipul campaniei.

Pentru mine, cel puțin, a fost un moment în care n-am știut încotro să mă duc, am fost complet pierdută. Nu am putut intra amândoi, a trebui să intre unul singur. Eu am așteptat diagnosticul în mașină. Faptul că am putut să fiu alături de el (n.red.: Kadri) tot timpul sunt absolut convinsă că a dus la vindecarea lui mult mai rapidă”, a completat Dana Nălbaru.

Actorul și soția sa au adoptat o fetiță de etnie rromă

Bucur a povestit despre fiica sa, India Roxana, o fetiță de etnie romă, pe care el și Dana Nălbaru a au adoptat-o. Actorul a declarat că fiica lui crește la fel precum frații ei și că până acum nu s-a confruntat cu elemente negative, cum ar fi rasismul.

Nu ne-am lovit până acum de discriminare pe astfel de considerente și sper să nu fie cazul nici în viitor. ste aberant într-adevăr să judeci oamenii după culoarea pielii și sincer să fiu nici nu vreau să mai vorbesc despre asta.

Roxana crește exact ca frații ei sau verișorii ei, iar laudele sau mustrările de care are parte sunt doar în funcție de propriile acțiuni, așa cum este normal să fie și în viitor.”, a declarat actorul în urmă cu câteva luni.