Ultima dorință a lui Florin Condurățeanu. Fiul său face primele declarații despre pierderea tatălui: „Cea mai urâtă zi! Aveam o relație specială, eram prieteni”

Fiul lui Florin Condurățeanu, Răzvan, a făcut primele declarații despre ultimele momente din viața lui Florin Condurățeanu.

29 iun. 2021, 14:32
Ultima dorință a lui Florin Condurățeanu. Fiul său face primele declarații despre pierderea tatălui: „Cea mai urâtă zi! Aveam o relație specială, eram prieteni”

Lui Florin Condurățeanu i s-a făcut rău în timp ce se afla la birou și l-a sunat pe fiul lui să-l aducă acasă. Răzvan Condurățeanu, aflat în Sala de Marmură de la Casa Prsei Libere, a spus, cu lacrimi în ochi, că a făcut tot ce i-a stat în putință pentur a-și ține părintele în viață.

„Vreau să vă spun că da, e adevărat, s-a stins în brațele mele. E foarte greu. L-am iubit foarte mult, m-a iubit foarte mult. Am avut o relație incredibilă, nu am fost doar tată-fiu, am fost prieteni. Nu pot să nu plâng când vorbesc despre el. Ieri a fost cea mai urâtă zi. Ieri m-a sunat și mi-a spus să îl iau de la birou că nu se simțea bine. Pe drum mi-a spus că e bine, am avut încredere, eu l-am văzut că nu era într-o formă bună. Acasă, în fața ușii, a avut primul puseu de leșin. Apoi am aruncat cu apă pe el, l-am ținut în brațe, am făcut tot ce am putut să-l țin în viață, am sunat la salvare. Când a venit salvarea, el și-a dat ultima suflare.

În amintirea mea rămâne tata. Îmi amintesc cum ajuta pe toată lumea, era omenos. A fost un mare om de presă, mergeam pe stradă și întorcea toată lumea capul. Sunt mândru că mă cheamă Condurățeanu. Am avut multe amintiri frumoase. Cele mai frumaose erau când mergeam împreună în vacanțe”, a declarat Răzvan Condurățeanu pentru RomâniaTv.

Răzvan Condurățeanu a dezvăluit și care a fost ultima dorință a regretatului jurnalist. „Ultima dorință a fost: Vreau să mor la ziar și să mor în picioare”, a spus fiul lui Condurățeanu.

Florin Condurăţeanu a murit luni, în urma unui stop cardio-respirator, la vârsta de 71 de ani, chiar de Ziua Ziaristului Român. Trupul neînsuflețit al jurnalistului a fost depus la Casa Presei Libere. Înmormântarea regretatului jurnalist va avea loc joi , la Cimitirul Bellu.

https://www.youtube.com/watch?v=VrQrzX7m9mo&ab_channel=RomaniaTV