Fiul lui Gabriel Oprea şi un faimos tiktok-er, scandal uriaş pe TikTok de la o provocare pierdută de Oprea Jr: „Cred că te-am înjurat, nu-mi dau seama, dar tu m-ai înjurat primul de tată”

Faimosul tiktok-er Allin (allinofficial94) şi fiul lui Gabriel Oprea sunt protagoniştii unui scandal uriaş pe TikTok. Mărul discordiei: o sumă importantă de bani pe care Oprea Junior i-o datorează tiktok-erului.

26 mai 2022, 13:17
Fiul lui Gabriel Oprea şi un faimos tiktok-er, scandal uriaş pe TikTok de la o provocare pierdută de Oprea Jr: „Cred că te-am înjurat, nu-mi dau seama, dar tu m-ai înjurat primul de tată”

Aşa cum se observă în videoclipul publicat pe platforma de socializare, dialogul dintre cei doi durează aproximativ cinci minute, timp în care tinerii îşi aruncă tot felul de injurii. Gabriel Oprea Junior îl asigură pe tiktok-er că îi va da banii pe care-i datorează, însă se revoltă şi devine agresiv ori de câte ori Allin face referire la tatăl lui, fostul ministru Gabriel Oprea. Se pare că totul a pornit de la o provocare pe care Oprea Junior a pierdut-o în faţa tiktok-erului. Allin îi cere banii cash, în timp ce fiul fostului ministru insistă că sub nicio formă nu va face plata aşa, ci va face virament bancar.

După cum lesne se observă din discuţie, Allin pare că, în anumite momente, vrea să-l provoace pe fiul ministrului. Oprea Junior ripostează ori de câte ori tiktoker-ul face referire la tatăl lui sau la statutul pe care i-l dă faptul că este fiu de fost ministru.

Allin: Oricum nu dai din banii tăi, dai din banii statului.

Gabriel Oprea Jr: Iar vorbeşti prostii.

Allin: Uite că eu înnebunesc. Mie îmi place când am o datorie la cineva să-i dau datoria. Cu cât tragi mai mult de timp, cu atât am mai multe de spus.

Oprea Jr: Da zi, mă, ce vrea p** ta aici.

Allin: M-ai înjurat de morţi?

Oprea Jr: Eu pe tine? Deloc.

Allin: Dumneata fiind copilul fostului ministru…

Oprea Jr: Bă, ţi-am zis să nu mai vorbeşti de băiatul ministrului, sunt eu aici cu tine, vorbeşte în p*** mea cu mine dacă vorbeşti. Ce p** mea vorbeşti tu atâta de familie, te mănâncă-n c****? Vorbeşti tu de familie… Păi am vorbit eu de mă-ta sau de tac-tu, mă, vreodată pe platforma asta?

Allin: Mă, da tac-tu ştie că dai bani aici?

Citeste si O tânără refugiată din Ucraina la Galați face furori pe TikTok. Clipurile cu milioane de vizualizări VIDEO

Oprea Jr: Mă, da tac-tu ştie? Eu fac ce vreau cu banii mei, eu sunt persoană privată, eu construiesc blocuri, nu fac tiktok-uri, vezi în p*** mea cum vorbeşti. Tu eşti din tiktokul tău, mânca-ţi-aş p*** ta, eu sunt din tiktokul meu. Cred că te-am înjurat, nu-mi dau seama dacă te-am înjurat, că şi tu înjuri fără să-ţi dai seama.

Allin: M-arestezi acuma, ce faci?

Oprea Jr: Eu pe tine să te-arestez? N-am făcut rău nimănui în viaţa mea…

Allin: Cu cine m-arestezi, cu Fane Vancică?

Oprea Jr: Eu pe tine să te arestez, am făcut eu vreodată vreun rău, Alin? Hai să-ţi zic o chestie, taci din gură când vorbesc şi eu că ai gura mare. Ai gura mare, mânca-ţi-aş p*** ta. Ai gura mare şi te scarpină gura. Te mănâncă gura şi te mănâncă falca pe dinăuntru. Vorbeşte mai puţin că vorbeşti bine.

Allin: Domnule cu ochelari, nu ştiu despre ce este vorba. Eu pentru mine, pentru dreptatea mea, mă mănâncă şi-n p*** Eu sunt nebun cu acte.

Oprea Jr: Dacă tu eşti nebun, crede-mă că eu pot să fiu şi mai nebun ca tine de o mie de ori, viaţa mea.

Allin: Eu zic să ne batem.

Oprea Jr: Eu cu tine?

Allin: Sau m-arestezi sau ce vrei să facem?

Oprea Jr: Vrei să ne batem în gală, să m-alerg cu tine p-acolo?

Allin: Păi şi ce vrei să-mi faci, să m-arestezi?

Oprea Jr: N-am arestat, viaţa mea, pe nimeni.

Allin: Dă-mi mie banii ăia ai mei.

Oprea Jr: Vrei să ne băgăm în ring amândoi, s-alergăm unul de altul?

Allin: Bă, lasă, mă, astea, mă, că pe tine te bat, dă-te dreacu de fraier.

Oprea Jr: Io-ţi zic decât o singură chestie, nu mai vorbi urât, că eu nu te-am jignit.

Allin: Ţi-am scris de atâtea ori, dă, mă, frate, banii, fă-ne plata, dacă tot te-ai jucat cu noi, că io dacă te jucam…

Oprea Jr: Îţi fac plata pentru ăia 3000 de oameni care sunt aici, dar altădată nu-mi mai scrie în privat. 

Allin: Eu am zis aşa: Băi, Gabriel Oprea, cât dai pe tiktokurile alea Universe? Atât. Bine, mie dă-mi banii cash, frate, pentru că am şi eu familie de crescut, mie nu-mi dă statul, eu n-am acces la banii statului ca să-mi întreţin familia. Eu din asta trăiesc, frate-miu. Dacă tu mă băteai pe mine, eu de aici îţi dădeam baii (se bate pe buzunar – n.red.).

Oprea Jr: Nu dădeai niciun ban că ţi-am zis de la bun început, dacă are cineva filmarea, că dacă tu câştigi, eu nu ţi-i dau. Dar eu ţi-i dau. Dacă eu câştigam, eu ţie nu-ţi luam absolut niciun ban pentru că nu iau de la tine bani. 

Allin: Aaaa, ce băiat bun eşti, mă.

Oprea Jr: Să moară mama, dacă are cineva înregistrarea aia, dacă-ţi luam eu ţie vreun ban. Dar eu îţi dau ţie banii, viaţa mea, pentru că provocarea e provocare, îţi cer doar să nu mai înjuri că nu e bine. Eu nu te-am înjurat pe tine. 

Allin: Nu mai vreau banii pe privat, vreau aici, să mi-i dai să zboare tiktokurile alea Universe.

Oprea Jr: Nu-ţi dau, viaţa mea, pentru că te dai aşa şi-aşa. Mi-ai dat contul acolo frumos, ţi-i dau aşa cum ţi-am mai dat şi plata aia de 3000 de euro pentru Micula.

Allin: M-ai injurat de morţi, ca să vezi ce caracter jegos ai.

Opera Jr: Şi tu m-ai înjurat de tată dinainte ca să te înjur eu. M-ai înjurat la Feraru

@112politiatiktok #razboi #cearta #micula #allinofficial94 #feraru #gabrielopreajunior #gabrieloprea #gabriel #allin #HelloHBOMaxChallenge #5pasidebine #@allinofficial94blocat ♬ sunet original – 112politiatiktok

Citeste si Un tânăr influencer TikTok a fost ucis când încerca să îşi apere mama