Fiul lui Gheorghe Dincă, la Poliţie după ce a bătut jurnaliştii. România TV depune plângere penală

Conducerea postului de televiziune România TV a făcut plângere penală împotriva lui Daniel Dincă după cea acesta a lovit cu pumnii un operator al postului de televiziune. O altă plângere penală va fi depusă şi de conducerea postului de televiziune Antena3.

17 dec. 2019, 13:26
Fiul lui Gheorghe Dincă, la Poliţie după ce a bătut jurnaliştii. România TV depune plângere penală

Jurnaliştii România TV au fost agresaţi de fiul lui Gheorghe Dincă, pe stradă. Reporterul şi operatorul România TV au mers să stea de vorbă cu copiii lui Gheorghe Dincă, la ieşirea de la CNA, unde aceştia s-au plâns că familia lor este agresată de presă după arestarea lui Gheorghe Dincă în cazul Caracal.

Citeşte şi: Jurnalişti România TV, BĂTUŢI de fiul lui Gheorghe Dincă pe stradă. „Mi-a dat cu pumnul în cap” IMAGINI ŞOCANTE

Deranjat de prezenţa presei, fiul lui Gheorghe Dincă l-a lovit cu pumnii pe operatorul România TV.

„În timp ce filmam un alt coleg a fost agresat primul. Eu am filmat momentul acela, m-a apucat de geacă, mi-a dat un pumn în cap şi am căzut pe jos. Mi s-a umflat capul”, a declarat operatorul agresat de fiul lui Gheorghe Dincă.

Fiul lui Dincă a agresat şi alţi jurnalişti şi s-a prezentat la poliţie după câteva ore.

„Astăzi, la ora 15.01, prin apel 112, un jurnalist a sesizat faptul că el, precum și alți colegi din presă au fost loviți de către un bărbat, pe care doreau să-l intervieveze. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 17, precum și echipaj de prim ajutor. La acest moment persoanele vătămate sunt audiate și de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii. Cercetările se vor desfășura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Conducerea postului de televiziune România TV a anunţat că va depune plângere penală. Şi conducerea postului de televiziune Antena 3 depune plângere penală.


loading...