Fiul lui Joe Biden, şantajat de traficanţii de droguri ruşi. Aceştia i-au furat un laptop pe care se află videoclipuri sexuale compromiţătoare

Hunter Biden, fiul preşedintelui în exerciţiu al SUA, Joe Biden, susține că traficanţii ruși de droguri i-au furat un laptop pentru a-l șantaja, după cum i-a spus acesta unei prostituate, într-o cameră de hotel din Las Vegas.

12 aug. 2021, 12:05
Fiul lui Joe Biden, şantajat de traficanţii de droguri ruşi. Aceştia i-au furat un laptop pe care se află videoclipuri sexuale compromiţătoare

Acesta ar fi al treilea laptop pierdut de Hunter Biden: primul a rămas într-un magazin de computere din Delaware, iar al doilea a fost confiscat de agenții federali, ambele fiind foarte probabil să conțină informații sensibile despre fiul președintelui Joe Biden și imaginile jenante, după cum scrie Daily Mail.

Al treilea laptop a fost luat de traficanții de droguri ruși, după ce au petrecut cu Hunter în Las Vegas cu o prostituată, după cum se deduce dintr-o conversație surprinsă pe cameră.

Hunter s-a filmat făcând sex cu femeia în ianuarie 2019, într-o perioadă în care a petrecut „18 zile în hotel, mutându-se de la un apartament la altul”, costul unora dintre camere ajungând şi la 10.000 de dolari pe noapte. „Am cheltuit niște sume nebunești de bani. În fiecare seară ar am avut parte de petreceri nebune”, spune Hunter Biden pe înregistrare, el lăsând aparatul deschis după ce s-a filmat fîcând sex.

Citeşte şi Joe Biden, cu soţia la spital. Prima Doamnă a Americii a suferit miercuri o intervenţie medicală

Hunter a descris modul în care al treilea laptop i-a fost „furat” într-o seară din vara anului 2018, după ce aproape a luat droguri în exces. „Am ieșit singur la cada cu hidromasaj. Și stăteam acolo,asta e ultima pe care mi-o amintesc. Curios, pentru că eu nu leșin vreodată. Mă trezesc și singurele persoane din cameră sunt Miguel, tipul care aleargă frenetic adunând lucrurile, ok – și Miguel și Pierce, tipul ăsta, prietenul lui. Îi dăduseră afară pe toți. Curățaseră tot şi se pregăteau să plece, iar eu m-am trezit. Și era bruneta asta rusă, de 35 de ani, foarte drăguță, pură”, spune el.

Hunter a mai spus că după noaptea aceea dezlănțuită și-a dat seama că îi lipseşte computerul. „Cred că el a fost cel care mi-a furat computerul. Cred că ei trei, cei trei tipi care erau ca un grup mic. Dealerul și cei doi băieți ai lui, i-am dus peste tot”. Fiul președintelui i-a spus prostituatei că laptopul furat era, de asemenea, plin de videoclipuri sexuale compromițătoare.

Citeşte şi Jill Biden, impresionată de tradiţiile româneşti. Cine este opincarul care a cucerit-o pe Prima Doamnă a Americii