Joe Biden, cu soţia la spital. Prima Doamnă a Americii a suferit miercuri o intervenţie medicală

Casa Albă a anunţat miercuri că Prima Doamnă Jill Biden a "suportat bine" o intervenţie medicală a cărei natură nu a fost precizată.

14 apr. 2021, 18:10
Joe Biden, cu soţia la spital. Prima Doamnă a Americii a suferit miercuri o intervenţie medicală

Preşedintele american Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, şi-a însoţit soţia în vârstă de 69 de ani în această vizită care a avut loc miercuri dimineaţă devreme la un centru medical din Washington. Amândoi s-au întors la Casa Albă, în cursul dimineţii, în faţa fotoreporterilor care urmăresc zilnic activităţile preşedintelui. „Prima Doamnă a suportat bine procedura şi s-a întors la Casa Albă pentru a-şi relua programul normal„, a declarat directoarea sa de comunicare, Elizabeth Alexander, citată de NBC News.

Casa Albă a anunţat marţi seară că Jill Biden are „o întâlnire pentru o intervenţie medicală curentă” miercuri. Motivele acestei intervenţii medicale şi detaliile sale nu au fost precizate.

Jill şi Joe Biden sunt căsătoriţi din 1977. Deţinătoarea unui doctorat în ştiinţele educaţiei, Jill Biden predă într-o universitate din nordul Virginiei, din apropiere de Washington.

Citeşte şi Jill Biden, impresionată de tradiţiile româneşti. Cine este opincarul care a cucerit-o pe Prima Doamnă a Americii

Joe şi Jill Biden au o poveste emoţionantă: ea l-a ajutat cu ani în urmă pe actualul preşedinte al SUA să treacă peste şocul pierderii primei sale soţii şi a fiicei lor de numai un an, într-un accident rutier. Jill Jacobs s-a născut pe 3 iunie 1951, în New Jersey. Cea mai mare dintre cele 5 surori, aceasta s-a căsătorit de tânără cu iubitul din liceu, jucătorul de fotbal american Bill Stevenson.

Joe Biden și-a pierdut prima soție și fiica în vârsă de un an de zile într-un accident de mașină, în 1972. Fiii săi, Beau și Hunter, au supraviețuit amândoi accidentului. În moment când Joe Biden a întâlnit-o pe Jill, acesta era senator, iar ea era încă studentă.

Citeşte şi Câine rău, la Casa Albă. Ciobaneştii lui Joe Biden au muşcat un agent de securitate şi au fost daţi afară din reşedinţa preşedintelui SUA


loading...
Partenerii noștri