Fiul lui Kamara a fost operat din nou la Barcelona. Artistul, primele declarații: „Leon e puternic, e voios, un copil care luptă și noi luptăm altături de el”

Încă o șansă la vindecare pentru Leon, fiul lui Kamara. Micuțul a trecut prin multe intervenții până acum, iar părinții luptă ca acesta să se recupereze complet.

15 sept. 2021, 16:40
Fiul lui Kamara a fost operat din nou la Barcelona. Artistul, primele declarații: „Leon e puternic, e voios, un copil care luptă și noi luptăm altături de el”

Leon a trecut prin multe intervenții până acum, iar părinții luptă ca acesta să se recupereze complet.

După intervenția la care a fost supus Leon, Kamara a făcut o serie de declarații despre experiența prin care a trecut atât el și soția, cât și fiul lor.

„Leon a ieșit din operație acum o oră și jumătate, e bine acum, e încă sub sedativ, e încă în cameră. Suntem aici eu, Oana și el. A fost a doua operație de miotenofasciotomie, o operație făcută de Igor Nazarov și sperăm noi ca totul să fie bine. Poimâine (joi, n.r.) vom fi în țară, așa cum se preconizează. Leon e puternic, e voios, e un copil care luptă și noi luptăm alături de el. Să sperăm că totul va fi bine și joi vom fi în țară.

De altfel, îi mulțumim bunului Dumnezeu pentru că tot timpul a fost alături de noi, nu există nimic fără Dumnezeu. Le mulțumim și celor care ne-au fost alături și ne-au susținut și în această nouă etapă, și în cele precedente și să sperăm că totul va fi în regulă și de acum înainte. Încă un pas pentru Leon, de aici din Barcelona” a spus Kamara pentru Cancan.

În luna mai a acestui an, s-a organizat o campanie de strângere de fonduri pentru Leon, cu ajutorul naționalei de fotbal a jurnaliștilor, campioană mondială și olimpică en-titre.

Banii necesari pentru operația lui Leon Kamara au fost strânși. Artiști si jurnaliști, vedete și fotbaliști de renume, printre care, Kamara, Selly, Aurelian Temișan, Adrian Enache, Andrei Ștefănescu, Miodrag Belodedici, Răzvan Raț, Daniel Niculae, Maftei, Schumacher, Daniel Iftodi, Pitu, Jean Vlădoiu sau arbitrul Cristi Balaj au fost alături de Leon la turneul din cadrul bazei Juventus Academy (București). Leon a fost diagnosticat după naștere cu o boală degenerativă, tetrapareză spastică, o formă gravă de paralizie cerebrală care are drept rezultat pierderea parțială sau totală a utilizării trunchiului și a membrelor.

„Fiecare poveste are un Erou. Adevaratul erou in toata povestea noastra e Leon. Noi suntem doar „aia doi” de pe margine, care il incurajam. Puteti sa ne spuneti: suporteri, antrenori si finantatori, dar el duce greul, el alearga acolo pe teren. … Leon ma invata ca imposibilul ramane imposibil pana devine posibil. Si pasii lui spre a sta in picioare imi dovedesc zilnic acest lucru. … Dragi parinti, voi care treceti printr-o asemenea experienta de viata si nu numai, luptati alaturi de copiii vostri, in fiecare dintre ei, sta o Minune, un Erou. Atunci cand simti ca ati ajuns la capatul puterilor, uitati-va in ochii lor si asa va veti da seama ca sunteti abia la inceput de drum. Calatorie placuta…”, a scris Kamara intr-o postare pe Facebook.