Roxana Ghiţă şi Musty, fratele lui Kamara, apropieri tandre la Survivor

Roxana Ghiţă şi Musty, fratele lui Kamara, sunt doi dintre concurenţii care fac parte din noul sezon Survivor România, desfăşurat în Republica Dominicană. Cei doi Războinici au fost protagoniștii unor momente tandre, punându-i pe gânduri pe fanii show-ului, suspectând că ar putea fi mai mult decât o simplă prietenie.

13 ian. 2021, 17:16
Roxana Ghiţă şi Musty, fratele lui Kamara, apropieri tandre la Survivor

Roxana Ghiţă şi Musty, fratele lui Kamara, apropieri tandre la Survivor. Concurenții încearcă să se adapteze condiţiilor grele, printre care lipsa hranei şi a unui pat călduros şi confortabil.

Citeşte şi: Jador, dezvăluiri cutremurătoare la Survivor. Trauma prin care a trecut în copilărie

Pentru Roxana Ghiță și Musty, noaptea în junglă nu a părut la fel de înspăimântătoare, deoarece între cei doi există o apropiere. La finalul probei dintre Faimoși și Războinici, cei doi concurenți au fost surprinși de camerele de filmat, în timp ce se îmbrățișau tandru.

Roxana Ghiţă şi Musty, îmbrăţişaţi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fanii spun că Războinicii au o legătură puternică şi este foarte posibil să se înfiripe o frumoasă poveste de dragoste, potrivit Kanal D.

Roxana Ghiţă şi Musty, fratele lui Kamara, apropieri tandre la Survivor

Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni.

Dincolo de partea sportivă, consider că experiența Survivor România va fi o detoxifiere a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă‘, a spus Roxana Ghiță.

Citeşte şi: Survivor România 2021. Cătălin Moroşanu, scandal cu Alexandra Stan: „Mă, femeie, vrei să mori?”

Merg la Survivor România în primul rând pentru cei trei copii ai mei: Yared, Noah si Bryan. Vreau să îmi depășesc conditia fizică și mentală, să mă reconectez cu natura de care îmi este foarte, foarte dor. Cu siguranță intru într-o competiție dură, care îmi va forța toate limitele‘, mărturisea fratele lui Kamara înainte de a intra în competiție.