Fiul lui Lucian Mîndruță a avut de-a face cu Poliția din Olanda, țara în care studiază: „Nu l-au săltat de pe stradă. Au venit chiar în campus”

Ce a pățit fiul lui Lucian Mîndruță cu Poliția din Olanda, țara în care Matei, mezinul familiei, a ales să studieze. Prezentatorul TV a precizat că băiatul nu a fost ridicat de pe stradă.

11 sept. 2023, 13:49
Fiul lui Lucian Mîndruță a avut de-a face cu Poliția din Olanda, țara în care studiază: „Nu l-au săltat de pe stradă. Au venit chiar în campus”
Ce s-a întâmplat cu fiul lui Lucian Mândruță în Olanda

Ce s-a întâmplat cu fiul lui Lucian Mîndruță, în Olanda, țara unde băiatul studiază. Prezentatorul TV a precizat de la bun început că tânărul nu a fost ridicat de pe stradă și nici nu a comis vreo infracțiune.

Jurnalistul se declară impresionat de modul în care se comportă polițiștii din Olanda și e de părere că și ai noștri ar putea să învețe câte ceva de la ei. Lucian Mîndruță a vorbit despre diferențele dintre polițiștii români și cei olandezi.

Citește și: Lucian Mîndruță îi ia peste picior pe preoți, după ce ASE-ul și-a premiat studenții integraliști cu icoane: Teodosie, șef de catedră la materia „Facerea de bani din naivitatea oamenilor”

„Fiul meu cel mic e nou în campus, în Olanda, și a avut acum câteva zile prima întâlnire cu Poliția. Nu, nu l-au săltat de pe stradă. Au venit chiar în campus, cu un stand cu tot felul de echipamente și i-au lăsat să se joace cu ele, în vreme ce polițiștii tineri și cu chef de vorbă le-au ținut, relaxat și zâmbitor, un mic instructaj.

Un fel de „Ce să faci ca să ne întâlnim tot prieteni” sau „Cum să nu dai de bucluc în anul I în Olanda’.

La final, au aflat și cine e polițistul care are în grijă campusul și mai ales cum să ia legătura cu el. Înainte să aibă o problemă, pentru un sfat, ce mai e nevoie. Prevenție, cum ar veni.

Știți cum pot apela la el? Nu, nu la 112. Polițistul le-a dat pur și simplu profilul lui de Instagram și le-a zis să îi scrie acolo, că răspunde imediat”, a scris Lucian Mîndruță pe rețelele de socializare.

„Cam așa se face Poliție în secolul asta. Și n-am scris să mă laud, ci doar cu speranța că unii mai gradați, așa, se vor inspira. În poză e Matei, probând vesta de „riot control”. Am înțeles că o să fie cuminte”, a continuat el.

Citește și: Lucian Mîndruţă, apel disperat transmis în urmă cu puțin timp: „Se luptă cu un cancer agresiv”

Matei locuiește într-un cămin din Amsterdam, iar prezentorul TV este mulțumit de locul acesta, mai ales că se află la doar 30 de minute de facultate.

„Pentru toți cei care m-au ajutat cu ponturi și sfaturi legate de cazarea în Olanda, mulțumesc! Am găsit. Amsterdam. Asta e, destul de basic și nu așa de mare cum o arată obiectivul wide, dar bună și decentă. Și la vreo 30 minute cu bicicleta de facultate.

Studentul nu e în cadru, suntem prea uncool pentru el, noi, ăștia de pe Facebook. Nu mi-a zis, da așa bănuiesc.

Și acum vă las, că am de cumpărat friteuză și aspirator, și-a luat angajamentul că va fi și gospodar și bucătar”, povestea recent Mîndruță.