Lucian Mîndruță îi ia peste picior pe preoți, după ce ASE-ul și-a premiat studenții integraliști cu icoane: Teodosie, șef de catedră la materia „Facerea de bani din naivitatea oamenilor”

Jurnalistul Lucian Mîndruță a ironizat decizia ASE de a le oferi icoane studenților cu rezultate foarte bune.

27 iul. 2023, 23:06
Lucian Mîndruță îi ia peste picior pe preoți, după ce ASE-ul și-a premiat studenții integraliști cu icoane: Teodosie, șef de catedră la materia „Facerea de bani din naivitatea oamenilor”
Lucian Mîndruță ironizează decizia ASE de a premia studenții integraliști cu icoane

Lucian Mîndruță a luat peste picior decizia ASE-ului de a-și premia studenții cu rezultate deosebite oferindu-le câte o icoană.

Joi, un preot a oferit câte o icoană studenților integraliști de la Academia de Studii Economice din București (ASE), înmatriculați în anul I, II, III, respectiv I și II masterat, organizate la forma de învățământ cu frecvență, care au avut media generală 10.

Citește și: Lucian Mîndruță și Clotilde Armand sunt la cuțite, după ce edilul a apărut în costum de pompier: „Ai o problemă dacă nu poți accepta o critică”

Icoanele au fost oferite ca „premii speciale” în urma uni parteneriat încheiat între ASE și Patriarhia Română.

„Lumea se întreabă de ce primesc studenții eminenți la ASE premii în icoane și ce e cu parteneriatul cu biserica. Eu zic că e absolut necesar. Păi avem ce învăța de la unii dintre preoți, în materie de economie! Teodosie, de exemplu, merită cel puțin șef de catedră la materia ‘Facerea de bani din naivitatea oamenilor’”, a scris Lucian Mîndruță, pe contul său de Facebook.

Citește și: Lucian Mîndruță a renunțat de tot la alcool. Motivul pentru care a luat decizia radicală: „L-am văzut murind!”

Un internaut a comentat la postare, susținând că la UBB Cluj sunt 198 de locuri la Teologie, mai multe decât la Administrarea Afacerilor – 182 de locuri. Lucian Mîndruță a răspuns în aceeași notă irionică: „Păi nu e aceeași materie?”