Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani. Prezentatorul i-a transmis un mesaj emoţionant: „Poate că într-o zi vom învinge si vulnerabilitățile tale vor dispărea”

Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani. Filip, băiatul jurnalistului din prima căsătorie, şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar tatăl lui i-a transmis un mesaj emoţionant. Tânărul a avut varicelă când avea numai două luni, iar de atunci ar fi rămas cu sechele.

11 dec. 2022, 13:13
Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani. Prezentatorul i-a transmis un mesaj emoţionant: „Poate că într-o zi vom învinge si vulnerabilitățile tale vor dispărea”
Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani

Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani, iar prezentatorul a făcut o postare pe reţelele de socializare, unde a postat o fotografie alături de acesta, dar şi un mesaj, care a stârnit lacrimi printre fani.

Citeşte şi: Momente dificile pentru Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu. Ce se întâmplă cu fiica lor

Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani

Te iubesc, Filip! La mulți ani, băiatul meu cu destin special! Poate că într-o zi vom învinge si vulnerabilitățile tale vor dispărea! Sunt si voi fi alături de tine pentru totdeauna! #filipionescu”, a scrid Mădălin Ionescu pe Instagram.

Mădălin Ionescu are trei copii: Ștefania, Filip și Petra. Cu toții cresc alături de el și Cristina Șișcanu. Vedeta a vorbit în urmă cu ceva timp despre viața de familie cu trei copii. Ea a povesti care e motivul pentru care Ștefania și Filip nu au rămas cu mama lor, după divorț.

E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc.

Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei…Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş”, a dezvăluit vedeta.