Fiul lui Maradona a primit vestea morţii tatălui în spital, unde era tratat de Covid 19

Diego Armando Maradona Sinagra era internat în spitalul Cotugno din Napoli, unde se recupera după infectarea cu SARS-CoV-2 şi a fost externat la câteva minute după ce a aflat vestea despre decesul tatălui său.

26 nov. 2020, 10:53
Fiul lui Maradona a primit vestea morţii tatălui în spital, unde era tratat de Covid 19

Fiul lui Maradona dintr,o relaţie extraconjugală, din vremea când juca pentru Napoli, în vârstă de 34 de ani, era infectat cu Sars Cov 2 şi era tratat în spital. Conform Fanpage.it, imediat după ce a aflat vestea din presa argentiniană, Diego jr. a trecut rapid prin toate procedurile birocratice obligatorii pentru a ieşi din spital.

Diego Jr. şi-ar fi exprimat dorinţa de a merge la înmormântarea tatălui său în Argentina, dar nu este clar dacă acest lucru va fi posibil, deoarece ar avea nevoie de câteva zile de convalescenţă. Soţia tânărului i-a invitat pe jurnalişti să stea departe, spunând că Diego Jr. încearcă să „metabolizeze informaţia”.

Fiul lui Maradona, recunoscut abia în 2016

Diego Armando Maradona Sinagra este rodul unei aventuri de aproximativ 6 luni pe care fostul mare mijlocaş a avut-o în timpul pe care l-a petrecut la Napoli, acolo unde a câştigat de două ori titlul în Serie A.

În documentarul Diego Maradona, din 2019, El Pibe admite că ştia că are un fiu, dar în tumultul pe care îl trăia zi de zi, a ales să ignore acest aspect. În 2016 Maradona s-a hotărât să îşi recunoască public fiul şi să se implice în viaţa acestuia.

Citeşte şi: Maradona a murit, mii de oameni au ieşit în stradă la Napoli. Stadionul San Paolo se va numi Diego Maradona