Fiul lui Marian Ionescu de la Direcţia 5, prins drogat la volan în Bucureşti. S-a ales cu dosar penal

Fiul lui Marian Ionescu de la Direcţia 5 s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan în Bucureşti. 

RomaniaTV.net
09 aug. 2020, 07:47

Poliţiştii de la Brigada Rutieră a făcut filtre noaptea trecută în Bucureşti pentru a depista şoferii care se urcă beţi sau drogaţi la volan. Printre şoferii opriţi în trafic noaptea trecută în zona Piaţa Presei Libere a fost şi fiul lui Marian Ionescu de la Direcţia 5. 

Pentru că au observat că acesta avea un comportament ciudat, politiştii l-au testat cu aparatul drug test, iar rezultatul fost pozitiv la cocaină, informează România TV

Fiul lui Marian Ionescu s-a ales cu dosar penal. „La data de 09.08.2020, în jurul orei 00:51, pol din cadrul Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu la schimbul 3, în Piața Presei Libere, a oprit în trafic, pentru control. Conducătorul auto fost identificat în persoana numitului Ionescu Carmin Mihai.Acesta a fost testat cu aparatul Drug Test care a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cocaină. În cauză s-a întocmit dosar penal”, este comunicatul poliției.

Nu este prima dată când numele Carmin Mihai Ionescu, fiul lui Marian Ionescu, este asociat cu consumul de droguri. Acesta a fost cercetat într-un dosar de trafic de droguri, dar DIICOT a renunţat la urmărirea penală.

Şi tatăl său, Marian Ionescu, a fost audiat ca martor în dosarul „Droguri pentru VIP”-uri, in timp ce in dosar Carmin Ionescu apare in calitate de consumator.