Fiul lui Michael Jackson suferă de BOALA RARĂ care i-a distrus viaţa tatălui său

Prince Jackson, primul născut al megastarului Michael Jackson, suferă, se pare, de aceeaşi boală care l-a împins pe tatăl său la nenumărate operaţii estetice. Dovada se regăseşte într-o fotografie a tânărului de 16 ani, în care se vede cu ochiul liber că acesta a început deja să se transforme.

RomaniaTV.net
14 aug. 2012, 13:51

Schimbarea culorii pielii lui Michael Jackson a fost unul dintre cele mai controversate subiecte legate de viaţa megastarului. Din puştiul de culoare care făcea furori cu Jackson Five, Michael s-a transformat treptat într-un bărbat cu pielea albă ca laptele. Mulţi au spus că a făcut operaţii de transplant, alţii că a apelat la tratamente mai mult sau mai puţin convenţionale pentru a-şi albi pielea şi a deveni, astfel, mai atrăgător, sau chiar că a făcut-o pentru că se ruşina cu originile sale afro-americane. Adevărul era însă unul mult mai crud decât atât: Michael Jackson suferea de vitiligo, boală de piele care se manifestă prin apariţia de pete albe pe suprafaţa pielii. Iar acum se pare că boala s-a transmis genetic la fiul cel mare al lui Michael, Prince.

Cazul lui Michael Jackson a fost unul dintre cele mai grave de vitiligo, potrivit dermatologului starului pop. Spre deosebire de majoritatea bolnavilor, la care depigmentarea pielii apare doar în anumite porţiuni de pe corp, la Michael a fost o afecţiune generalizată. De aceea şi numeroasele operaţii estetice la care sa supus Michael Jackson, disperat că ar putea apărea ca un monstru în faţa fanilor care îl adulau.

CITEŞTE ŞI: Dezvăluiri incendiare despre Michael Jackson: Artistul slăbea 2 kg în câteva zeci de minute VIDEO