Fiul lui Michael Schumacher va concura anul viitor în Formula 1. Acord istoric semnat cu echipa Haas

Mick Schumacher (21 de ani), fiul legendarului pilot Michael Schumacher, va participa în Formula 1 începând cu sezonul 2021.

02 dec. 2020, 11:25
Fiul lui Michael Schumacher va concura anul viitor în Formula 1. Acord istoric semnat cu echipa Haas

Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher, a semnat un contract pe mai mulți ani cu Haas Team, după cum transmite BBC. În prezent, Schumacher concurează în Formula 2, unde este lider în ierarhia curselor, având un avans de 14 puncte față de Callum Ilott.

Sunt foarte fericit să confirm că Mick Schumacher va face parte din echipa noastră sezonul viitor. Sunt nerăbdător să îl primim în echipă”, a declarat Guenther Steiner, directorul Haas Team, conform sursei citate.

Citeşte şi VESTE URIAŞĂ despre Michael Schumacher. Jean Todt tocmai a făcut MARELE ANUNŢ

Ideea de a participa în Formula 1 anul viitor mă face să fiu incredibil de fericit. Nu mai am cuvinte. Aș vrea să le mulțumesc celor de la Haas F1 Team, Scuderia Ferrari și Ferrari Driver Academy pentru că au avut încredere în mine. De asemenea, vreau să-mi declar iubirea față de părinții mei – știu că le datorez totul. Mereu am crezut că îmi voi realiza visul de a ajunge în Formula 1”, a declarat fiul lui Michael Schumacher, entuziasmat.

Mick va fi al treilea membru al familiei Schumacher care va concura în Formula 1, după unchiul Ralf (fratele lui Michael), care a participat în 180 de curse între 1997 și 2007, și tatăl său, Michael, de 7 ori campion mondial și cu 91 de curse câștigate în carieră – locul 2 all-time, după Lewis Hamilton, cu 95.