VESTE URIAŞĂ despre Michael Schumacher. Jean Todt tocmai a făcut MARELE ANUNŢ

Michael Schumacher dă primele semne de recuperare! Jean Todt, alături de care germanul a obținut succese memorabile în Formula 1, a anunțat că fostul campion mondial este la curent cu parcursul fiului său, Mick Schumacher, care concurează în Formula 2.

23 nov. 2020, 18:06
VESTE URIAŞĂ despre Michael Schumacher. Jean Todt tocmai a făcut MARELE ANUNŢ

Michael Schumacher, egalat recent de Lewis Hamilton la numărul de titluri câştigate, 7, a fost ales de fanii Formulei 1 drept cea mai influentă persoană din istoria acestui sport. Fostul mare campion mondial a primit 61 la sută din voturi. Accidentul teribil al pilotului legendar din Formula 1 a avut loc pe 29 decembrie 2013, când germanul a suferit atunci un traumatism cerebral sever, în timp ce se afla la schi în Alpi.

În ce stare se află Michael Schumacher, fostul campion de Formula 1, la 7 ANI de la ACCIDENT

„Scopul final este Formula 1. Cred că este obiectivul tuturor piloţilor care sunt în Formula 2. Ştim însă că sunt locuri limitate în F1. Cine le primeşte în final este ceva ce ştiu doar şefii. Scopul meu este să fiu în vârf şi să lupt cu cei mai buni”, a spus recent Mick Schumacher, în vârstă de 21 de ani.

Michael Schumacher urmăreşte cursele fiului său în Formula 2

„Bineînțeles că Michael urmăreşte cursele în care participă fiul său. Este la curent cu tot ce face. Probabil anul viitor Mick va fi pilot în Formula 1, o mare provocare. Dar toată lumea așteaptă un nou Schumacher la cel mai înalt nivel”, a spus Jean Todt, citat de ProSport.

„Îl văd pe Michael de două ori pe lună, iar răspunsul meu e același, este un luptător. Este îngrijit extraordinar, într-un loc foarte confortabil. Toți sperăm ca totul să meargă pe calea cea bună”, a mai afirmat fostul șef de la Ferrari.

Michael Schumacher a concurat pentru prima oară în Formula 1 în 1991, în Marele Premiu al Belgiei, sub egida echipei Jordan-Ford. La momentul respectiv, legendarul pilot avea 22 de ani. Până la momentul retragerii, în 2012, Schumacher a triumfat de șapte ori în „Marele Circ”: 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 și 2004.