Fiul lui Nicolae Guță, trimis la o mănăstire de maici! Va efectua muncă în folosul comunităţii după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat

Nicu Guță, fiul celebrului manelist Nicolae Guță, va lucra la o mănăstire din Oradea, după ce a fost prins conducând cu permisul suspendat.

01 dec. 2021, 08:54
Fiul lui Nicolae Guță, trimis la o mănăstire de maici! Va efectua muncă în folosul comunităţii după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Nicu Guţă

Fiul lui Nicolae Guță, trimis la o mănăstire de maici! Nicu Guță trebuie dă presteze muncă neremunerată în folosul comunității timp de 60 de zile, după ce anul trecut acesta a fost prins conducând fără permis și într-o stare ușor euforică!

Fiul lui Nicolae Guță, trimis la o mănăstire de maici!

Nicu Guță a fost condamnat la un an de închisoare și plata unei amenzi de 5.400 de lei, după ce în 2020 a fost prins la volan cu permisul suspendat. Instanța a decis ca acesta să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității la Primăra Petroșani. Recent, instanța a decis să schimbe locul în care Nicu Guță își va efectua zilele de muncă, ținând cont că acesta locuiește în acest moment în Oradea. Astfel, acesta va avea de ales între a munci pentru Primăria Oradea sau Mănăstirea Sfintei Cruci din Oradea, scrie wowbiz.ro.

Fosta iubită a lui Nicolae Guță, ordin de protecție împotriva fiului ei: E foarte grav, nu rău!

Mănăstirea Sfintei Cruci din Oradea este un lăcaș ortodox pentru maici, care adăpostește nu mai puțin de 150 de părți de sfinte moaște organizate în trei racle. Cea mai importantă este racla Sfântului Nectarie Vindecătorul, care este așezat separat, într-o raclă mare. La această mănăstire a fost cazat, o vreme, fostul fotbalist Mihai Neșu, la scurtă vreme după accidentul care l-a lăsat paralizat.