Fosta iubită a lui Nicolae Guță, ordin de protecție împotriva fiului ei: E foarte grav, nu rău!

Narcisa Balaban e cunoscută ca fiind personaj principal în multe scandaluri. De această dată, fosta iubită a lui Nicolae Guţă este implicată într-o problemă foarte delicată.

15 sept. 2021, 17:12
Fosta iubită a lui Nicolae Guță, ordin de protecție împotriva fiului ei: E foarte grav, nu rău!

Fosta iubită a lui Nicolae Guță, ordin de protecție. Bruneta se află în plin război cu propriul ei fiu, Velcu Nicușor, și a cerut chiar și un ordin de protecție împotriva acestuia.

Fosta iubită a lui Nicolae Guță, ordin de protecție împotriva fiului ei: E foarte grav, nu rău!

Până acum, de fiecare dată când a fost implicată în scandal, Narcisa Balaban izbucnea în lacrimi și îi lua apărarea fiului ei, însă acum a ajuns chiar ea să se teamă de fiul ei.

”Nu știu ce vor, nu suntem datori la ei, nu avem să le dăm bani, nu avem nicio legătură cu ei, nu știu ce vor de la noi. L-au agresat să arate ei că sunt cineva. Deci nu a venit pur și simplu unul să sară la băiatul meu, au venit la grămadă, cu mic, cu mare. E foarte grav, nu rău”, povestea Narcisa pe atunci.

Citeşte şi: Scandal între manelişti de top. Dani Mocanu, atac la Florin Salam: „Eu nu-s lăutar d-ăsta ca Salam, care-şi ia bătaie. Eu sunt jumătate lăutar, jumătate șmecher”
Dar asta nu este tot, căci nu doar Narcisa Balaban a cerut ordin de protecție împotriva lui. Același lucru l-au făcut și fosta lui iubită, alături de care are doi copii, dar și mama acesteia. Femeia l-a acuzat pe fiul Narcisei Balaban că i-a agresat fiica și că a amenințat-o cu moartea.

Pe atunci, Nicușor a primit interdicție timp de șase luni să se mai apropie de mama copiilor lui. De asemenea, instanța a decis ca Nicușor trebuie să urmeze un tratament de specialitate, dar și consiliere psihologică, pentru că era dependent de alcool.

Citeşte şi: Nicolae Guţă s-a pocăit. Manelistul a ţinut primul discurs în biserică: „Există un timp în care te poţi împăca cu Dumnezeu”