Fiul lui Reghe se iubeşte cu o concurentă de la Survivor România. Prima imagine cu cel mai nou cuplu din showbiz

Fiul lui Reghe se iubeşte cu o concurentă de la Survivor România. Chiar dacă tatăl său este în lumina reflectoarelor, Luca, fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, este foarte discret, iar apariţiile sale nu au fost multe la număr.

02 aug. 2021, 09:01
Fiul lui Reghe se iubeşte cu o concurentă de la Survivor România. Prima imagine cu cel mai nou cuplu din showbiz

Fiul lui Reghe se iubeşte cu o concurentă de la Survivor România. Este vorba despre Asia Peng, Faimoasa care a făcut furori la show-ul sportiv de la Kanal D. Chiar dacă locuiesc în țări diferite, Asiana fiind stabilită în România, în timp ce Luca Reghecampf stă în Germania, relația dintre ei pare să fie una solidă.

Cei doi se bucură de o vacanţă de vis în Italia, în zona muntoasă a Alpilor. Însă nu singuri, ci însoţiţi de Mariana Pfiefer, mama lui Luca și prima soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Citeşte şi: Laurenţiu Reghecampf este hotărât să divorteze de Anamaria Prodan. Ce ultimatum i-a dat antrenorul impresarei

Fiul lui Reghe se iubeşte cu o concurentă de la Survivor România

Asiana Peng şi Luca Reghecampf formează un cuplu

Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a declarat Silvana Peng, mama gimnastei, pentru Fanatik.ro.

Asiana Peng este una dintre cele mai cunoscute gimnaste ale noii generații, reușind să ajungă la Campionatele Europene de la Sofia din 2014. Considerată o mare speranță a gimnasticii românești, Asiana Peng rata totuși participarea la Olimpiada din 2016.

Motivul pentru care Asiana nu a ajuns la Olimpiada de acum cinci ani a fost legat de un scandal uriaș între gimnastă și antrenorii din acea vreme, Mariana Bitang și Octavian Belu,  pe care i-a și acuzat de abuzuri făcute în timpul cantonamentelor și antrenamentelor.

Sportiva a participat la primul sezon Survivor România, făcând parte din echipa Faimoşilor. Şi Luca este pasionat de sport, a terminat liceul sportiv şi a continuat studiile în domeniu.