Fiul lui Sarkozy a fost internat de urgenţă într-un spital din Ucraina

Fiul cel mare al preşedintelui francez, Pierre Sarkozy, a fost internat într-un spital din Odessa, cu diagnosticul de intoxicaţie alimentară.

RomaniaTV.net
25 ian. 2012, 18:32
Fiul lui Sarkozy a fost internat de urgenţă într-un spital din Ucraina

Site-ul de informaţii locale Dumskaya.net a scris că, miercuri, Pierre Sarkozy, în vârstă de 26 de ani, cunoscut în mediile muzicale ca DJ Mosey, urma să dea un concert într-un club de noapte din Odesa, dar s-a simţit rău şi a fost dus la spital şi internat, suferind, aparent, de o toxiinfecţie alimentară.

„Venea de la Praga şi începuse să se simtă rău chiar înainte de a ajunge în Odessa”, a relatat o sursă din cadrul forţelor de ordine ucrainene, citată de presa franceză. Sursa a mai precizat că „informaţia este exactă”. La rândul său, purtătoarea de cuvânt a Primăriei din Odesa, Anna Osipenko, a ţinut să precizeze că Pierre „nu se simte rău” şi că „viaţa lui nu este în pericol”.

Miercuri dimineaţă, Pierre Sarkozy a primit la spital vizita primarului oraşului şi au discutat despre „rolul Franţei în istoria Odessei”, a mai precizat Osipenko. Pierre ar fi urmat să plece chiar miercuri seara înapoi, în Franţa, cu un avion special, a mai informat Dumskaya.net.