Fiul lui Sarkozy a mixat într-un club din Bucureşti

Pierre Sarkozy, fiul cel mare preşedintelui Franţei, a pus vineri noapte muzică într-un club din Capitală. Pentru 6.000 de euro, Deejay Mosey, cum este cunoscut Pierre, a mixat muzică house şi hip hop până dimineaţă.

RomaniaTV.net
26 nov. 2011, 15:20
Fiul lui Sarkozy a mixat într-un club din Bucureşti

Pierre Sarkozy a avut un onorariu destul de piperat pentru concert: 6.000 de euro! Totuşi, Sarkozy junior i-a surprins pe organizatori prin simplitatea sa şi lipsa oricăror pretenţii exagerate.

După recitalul care s-a încheiat în zori, fiul lui Nicolas Sarkozy a părăsit România cu primul avion. Vizita lui Pierre a pus pe jar atât Ministerul de Interne, cât şi Ambasada Franţei, iar în clubul unde a mixat s-au făcut controale serioase.

Pierre Sarkozy, sau Deejay Mosey, a simţit încă din adolescenţă că drumul său este muzica. Francezul este acum o prezenţă constantă în marile cluburi din Europa, fiind solicitat săptămânal la Milano, Berlin şi Kiev.

Pierre mai are un frate, Jean, care a ales însă politica şi este un activist desăvârşit pentru Uniunea Mişcării Populare, partidul care l-a sprijinit pe tatăl său, Nicolas Sarkozy.