Fiul lui Sever Mureșan, dat în urmărire națională. Are de executat o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu executare

Adrien Stephane Mureșan, fiul omului de afaceri clujean Sever Mureșan, a fost dat în urmărire națională de către autoritățile române pentru că a dispărut de la domiciliu după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

21 aug. 2023, 15:45
Fiul lui Sever Mureșan, dat în urmărire națională. Are de executat o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu executare

Fiul lui Sever Mureșan a fost dat în urmărire națională. Adrien Stephane Mureșan a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare după ce beat fiind, după o ceartă cu iubita, a urcat la volanul mașinii și a distrus 12 autoturisme parcate în cartierul Noua din Brașov. Se urcase la volan deși avea permisul suspendat.

După accident, Adrien Stephane Mureșan a refuzat să dea polițiștilor probe de sânge. A urmat o internare la spitalul de psihiatrie și trei luni de arest preventiv. Tânărul și-a motivat gestul prin faptul că a vrut să se sinucidă.

Pentru aceste fapte, Curtea de Apel Brașov l-a condamnat la un an și 10 luni de închisoare. Pedeapsa a fost contopită cu alta – de 1 an si 8 luni – pronunțată la Ploiești, tot pentru conducere fară permis. A rezultat o pedeapsă finală de trei ani de închisoare cu executare. Adrien Stephane Mureșan a dispărut între timp de la domiciliul lui din București, iar polițiștii l-au dat în urmărire națională.

Pe 14 aprilie 2021, Mureșan junior a urcat la volan deși nu avea permis și era băut. Bărbatul a ajuns în cartierul în care locuia fosta lui iubită și a lovit intenționat 12 mașini parcate. Intenția lui, spun anchetatorii, ar fi fost să se sinucidă pentru că partenera lui i-ar fi spus că vrea să se despartă.