S-a aflat cine e şoferul care a distrus 12 maşini în Braşov. Fiul lui Sever Mureşan s-a urcat drogat la volan, după ce s-a certat cu iubita!

Apar noi informaţii despre şoferul care a produs carambolul din Braşov de miercuri seară, unde 12 maşini au fost distruse

15 apr. 2021, 21:09
S-a aflat cine e şoferul care a distrus 12 maşini în Braşov. Fiul lui Sever Mureşan s-a urcat drogat la volan, după ce s-a certat cu iubita!

S-a aflat cine e şoferul care a distrus 12 maşini în Braşov. Se pare că autorul incidentului este chiar Adrien Stephane Mureșan, care este nimeni altul decât fiul lui Sever Mureşan, 72 de ani, afacerist implicat de-a lungul ultimelor două decenii în mai multe dosare penale, fiind acuzat de procurori de delapidare şi alte infracţiuni economice.

S-a aflat cine e şoferul care a distrus 12 maşini în Braşov. Fiul lui Sever Mureşan s-a urcat drogat la volan, după ce s-a certat cu iubita!

Tânărul se afla sub influenţa drogurilor şi fără permis a izbucnit după un conflict cu iubita. El a fost totodată depistat cu o alcoolemie de 2,10 mg/litru, la prima probă, şi 2,20 – la a doua probă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov a anunţat, joi dimineaţă, că, în urma producerii accidentului rutier au rezultat doar pagube materiale, nu şi victime.

„Conducătorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei şi a prezenţei de substanţe psihoactive în organism. Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliţiei Române a documentelor personale şi ale vehiculului condus, cadrele de poliţie au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice”, a precizat sursa citată.

Conform acesteia, tânărul, în vârstă de 31 de ani, va fi cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Conform unor surse, ar fi fost nevoie de mai mulţi poliţişti pentru imobilizarea bărbatului, care a continuat să fie recalcitrant şi în ambulanţa SMURD, cu echipajul paramedical. În momentul în care a fost dus la spital, Adrien Stephane Mureșan a rupt un guler cervical pe care medicii SMURD voiau să îl pună pentru a nu se răni. Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie.

În 2017, același individ când s-a urcat pe o macara din București și a amenințat că se sinucide. Era nemulțumit că nu primise banii de la cei pentru care executase lucrări de construcții și a coborât după 10 ore de negocieri.

Citeşte şi: Un şofer drogat şi cu permisul suspendat a distrus 12 maşini. Scene şocante într-o parcare din Braşov
 


loading...
Partenerii noștri