Fiul lui Sile Cămătaru a fost înjunghiat şi bătut la o nuntă VIDEO

Fiul lui Sile Cămătaru, Mario Balint, a fost bătut crunt şi înjughiat de membrii unui clan din Capitală. Conflictul a avut loc intr-un hotel de lux din Bucureşti, acolo unde avea loc o nuntă. Fiul lui Sile Cămătaru a ajuns în spital cu traumatisme grave în zona capului, informează România TV.

RomaniaTV.net
29 aug. 2012, 10:29
Fiul lui Sile Cămătaru a fost înjunghiat şi bătut la o nuntă VIDEO

Incidentul a fost ultimul dintr-o serie mai lungă de dispute cu respectivul clan celui al Cămătarilor. Fiul lui Sile Cămătaru a venit la hotelul în care avea loc nunta clanului rival, iar nuntaşii au sărit la bătaie. Operaţiunea le-a reuşit din plin, întrucât fiul lui Sile Cămătaru a ajuns la spital înjunghiat în picior, cu mandibula ruptă şi cu răni la cap.

Victima a fost operată ca medicii să-i coasă plaga de la picior. După ce l-au băgat în spital pe fiul lui Sile, clanul bătăuş le cere acum Cămătarilor să se împace.

Şi până la acest incindet, Mario Balint a dus o viaţă aventuroasă. Pe 22 decembrie a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Hotărârea a fost luată de magistraţii Tribunalului Bucureşti.

Mario Balint, fiul lui Vasile Balint, cunoscut drept Sile Cămătaru, a recunoscut la Tribunalul Bucureşti că a împrumutat bani unor persoane, dar a arătat că s-a oprit din a da bani cu împrumut cu dobândă în ziua de 23 noiembrie, la o zi după ce legea care incriminează cămătăria a apărut în Monitorul Oficial.

„Niciodată nu am oferit bani, tot timpul am fost căutat, mi-au fost ceruţi bani. Eu le dădeam bani pentru că mă implorau. Le trebuiau aceşti bani pentru a fi daţi mai departe altora, care îi terorizau. De mic copil am făcut şi eu… Am vândut parfumuri, mi-am strâns nişte bani. Nu am mai dat bani după ce a intrat în vigoare legea. Tatăl meu (Sile Cămătaru – n.r.) nu m-a învăţat niciodată de rău. Mi-a spus întotdeauna să-mi văd de treaba mea, să merg la şcoală. Îmi zicea: «Uite ce s-a întâmplat cu mine»”, a spus Mario Balint în faţa instanţei.

Imediat după ce a ieşit de la „răcoare”, Mario s-a ales cu un nou dosar penal. El i-a băgat în spital pe doi dintre copiii unchiului său Nuţu Cămătaru şi s-a ales cu un nou dosar penal. Mario Balint a provocat pe 20 ianuarie un accident rutier cu trei răniţi, doi dintre aceştia fiind verii lui, scriu jurnaliştii de la Cancan.

În urma accidentului poliţiştii de la Rutieră au deschis pe numele tânărului un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Mario Balint a fost arestat preventiv, pentru cămătărie, înainte de Crăciun şi a stat în aceeaşi celulă în care a fost închis şi Sile Cămătaru. Acum două săptămâni, a fost eliberat.