Fiul lui Sile Cămătaru, eliberat din arest! Albert Balint a fost pus sub control judiciar

Fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, a fost eliberat din închisoare în cursul zilei de astăzi, 16 ianuarie. Acesta a părăsit arestul IPJ Olt, unde a fost încarcerat.

RomaniaTV.net
16 ian. 2020, 13:54
Fiul lui Sile Cămătaru, eliberat din arest! Albert Balint a fost pus sub control judiciar

UPDATE: Fiul lui Sile Cămătaru, Albert-Florian Balint, a fost pus joi sub control judiciar în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul fără permis şi refuzul de a-i fi recoltate probe biologice, după ce în luna decembrie a fost prins la Găneasa, pe DN 65, conducând un autoturism fără permis iar la testarea cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv.

Magistraţii Tribunalului Olt au dispus joi înlocuirea măsurii arestării preventive luată faţă de Albert-Florian Balint cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, până pe 15 martie, inclusiv.

Totodată, magistraţii au dispus punerea în libertate „de îndată” a inculpatului, cu interdicţia de a părăsi teritoriul României fără încuviinţarea prealabilă a organelor judiciare.

Fiul lui Sile Cămătaru are şi interdicţie de a conduce vreun vehicul. Pe durata controlului judiciar el se va afla sub supravegherea Poliţiei Sectorului 5 din Bucureşti.

Hotărârea de înlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar este definitivă.

Albert-Florian Balint a fost arestat preventiv pe 28 decembrie, pentru 20 de zile, din cauza unor infracţiuni rutiere – conducerea unui autoturism fără permis şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, în condiţiile în care a avut rezultat pozitiv la testarea cu DrugTest.

Bărbatul în cauză a fost reţinut în seara zilei de 27 decembrie 2019 de către poliţiştii din judeţul Olt, după un control de rutină în trafic, pe DN65, la Găneasa, când poliţiştii au constatat că el avea permisul de conducere auto suspendat.

În această cauză Albert-Florian Balint a fost trimis în judecată pe 9 ianuarie, pentru conducerea unui autovehicul fără permis. Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Slatina, însă nu a fost fixat deocamdată primul termen de judecată.

Cu toate acestea, Albert Balint va fi pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Acesta a fost prins la sfârşitul lunii decembrie de către poliţiştii din judeţul Olt în timp ce conducea sub influenţa drogurile şi cu permisul suspendat. Mai mult decât atât, acesta a refuzat să i se preleveze probe biologice la momentul respectiv.

Citeşte şi:Fiul lui Sile Cămătaru rămâne în spatele gratiilor

Fiul lui Sile Cămătaru a fost reţinut şi a primit mandat de arestare pentru 20 de zile. Însă, astăzi, la 16 ianuarie, Tribunalul Olt a judecat contestaţia de prelungire a mandatatului de arestare, iar aceasta a fost lăsat în libertate. Va fi judecat la Judecătoria Slatina pentru conducerea fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Citeşte şi: Fiul lui Sile Cămătaru, arestat după ce a fost prins în timp ce conducea o maşină drogat şi fără permis

„Instanţa a admis cererea şi a dispus înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile începând cu 16.01.2020 şi a dispus punerea în libertate” , a declarat Gabriela Arabelea, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt.

 


loading...