Fiul lui Sile Cămătaru, Mario Balint, s-a predat la poliţie şi a fost din nou ÎNCARCERAT

Fiul lui Sile Cămătaru, Mario, s-a predat la poliţie şi a fost din nou încarcerat. Tânărul a încălcat termenii eliberării condiţionate dispuse anul trecut, astfel că procurorii au cerut rearestarea acestuia, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
08 feb. 2013, 16:36
Fiul lui Sile Cămătaru, Mario Balint, s-a predat la poliţie şi a fost din nou ÎNCARCERAT

Mario Balint a stat doar un an în libertate, după ce a beneficiat de o eliberare condiţionată. Anul trecut el a stat în arest pentru trei săptămâni, după ce a recunoscut în faţa magistraţilor că a dat bani cu camătă.

Bărbatul a împrumutat mai multe sume de bani unor apropiaţi ai săi. Ulterior, a fost eliberat cu mai multe interdicţii, printre care să nu părăsească oraşul Bucureşti şi să nu vorbească cu cei care au fost implicaţi în acest dosar, printre care şi cu martorii care au depus mărturii împotriva lui. Dat fiind că a încălcat aceste interdicţii, procurorii au obţinut de la Judecătoria Sectorului 4 o revocare a eliberării şi un nou mandat de arestare pe numele infractorului.

Mario Balint s-a predat la Secţia 24, iar acum este nevoit să ispăşească restul pedepsei în Arestul Central al Poliţiei Capitalei. El era extrem de supărat şi nu a dorit să ofere foarte multe jurnaliştilor.

Cu toată că nici nu ieşise bine din închisoare, Mario avea din nou probleme cu legea. El i-a băgat în spital pe doi dintre copiii unchiului său Nuţu Cămătaru şi s-a ales cu un nou dosar penal.