Fiul lui Sile Cămătaru, prins cu focuri de armă în Bucureşti la două luni după ce a înjunghiat un tânăr, a fost eliberat

Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins de Poliţie. Acesta conducea fără permis pe străzile din Bucureşti, iar polițiștii au fost nevoiți să tragă focuri de armă ca să îl prindă. Era căutat după ce a înjunghiat un tânăr într-un club din Timișoara. După identificarea lui, Albert Balint a fost trimis la Timişoara pentru audieri.

16 dec. 2019, 16:04

UPDATE: Fiul lui Sile Cămătaru a fost eliberat după ce tânărul şi-a retras plângerea, anunţă România TV. Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost audiat şi reţinut pentru tâlhărie, în cursul dimineţii de poliţiştii din Timişoara, după ce duminică seara, poliţiştii din Bucureşti l-au oprit în trafic cu un foc de armă tras în plan vertical, deoarece acesta a refuzat să oprească maşina la volanul căreia se afla, la semnalul poliţistului.

În cursul serii, însă, poliţiştii s-au văzut nevoiţi să îl elibereze pe Albert Balint, deoarece victima sa, tânărul de 29 de ani, şi-a retras plângerea. Balint urmează sa fie audiat şi de poliţiştii din Bucureşti pentru conducere fără permis.

„În data de 15.12, în jurul orei 19.00, un echipaj din cadrul Secţiei 19 Poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat un autoturism cu numere de înmatriculare străine. Au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto a refuzat şi a continuat deplasarea”, anunţă Poliţia Capitalei.
Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii. Şoferul a abandonat maşina şi a fugit. Poliţiştii au fugit după el, iar unul dintre poliţişti, după somaţia legală, a tras foc în plan vertical.
Albert Balint a fost imobilizat şi dus la sediul Secţiei 19 Poliţie. Aici oamenii legii au descoperit că tânărul nu deţine permis de conducere.

Citeşte şi: Tânărul înjunghiat de fiul lui Sile Cămătaru, în pericol de MOARTE. Albert Balint ar fi fugit din ţară

Fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, era căutat de Poliţie după ce, în octombrie, a înjunghiat un bărbat de 29 de ani în Timişoara. Victima sa le-a povestit atunci poliţiştilor că era beat când a vrut să intre în club, însă administratoarea localului nu l-a lăsat să intre şi chiar i-a dat o palmă. La scurt timp, Albert Balint, care este iubitul femeii, a ieşit din local cu un cuţit în mână şi l-a înjunghiat pe bărbat, apoi a fugit.
Rănitul a urcat într-un taxi, iar la un moment dat i s-a făcut rău şi a sunat la 112. Medicii de la ambulanţă l-au preluat din taxi şi l-au transportat la Spitalul Municipal Timişoara. Cadrele medicale i-au îngrijit rana, care era una superficială şi nu a rămas internat în spital.

La clubul de manele s-au deplasat poliţişti care au deschis o anchetă, dar şi echipaje SMURD.

În trecut, fiul lui Sile Camataru, Albert Florian Balint, fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru trafic de droguri.