El e omul – puzzle care întoarce toate privirile atunci când intră într-o încăpere. Și-a tatuat toată fața și și-a făcut zeci de intervenții chirurgicale: „Nu vreau să arăt uman”

Un bărbat care și-a dorit să arate „cât mai inuman posibil” a cheltuit peste 12.000 de lire sterline pentru a-și transforma chipul într-un „puzzle”.

17 ian. 2022, 21:48
El e omul – puzzle care întoarce  toate privirile atunci când intră într-o încăpere. Și-a tatuat toată fața și și-a făcut zeci de intervenții chirurgicale: „Nu vreau să arăt uman”

Pasionatul de modificări corporale, numit Black Depression, și-a tatuat toată fața și a apelat la tot felul de intervenții neobișnuite.

Omul – puzzle din Germania a cheltuit nu mai puțin de 15.000 de euro pentru a arăta astfel. Pe lângă tatuajele sale de pe față, care ilustrează piese de puzzle colorate, tânărului de 28 de ani i-au fost îndepărtate și bucăți de cartilaj din ureche.

Ambii lobi ai urechilor i-au fost străpunși, iar albul ochilor i-a fost transformat în negru. Mai mult, și-a făcut implanturi din ditan fiindcă și-a dorit ca dinții lui să arate ‘altfel’.

„Modificarea corpului mă fascina de mulți ani. Pot să fiu diferit de ceilalți. Pot să creez și să-mi schimb corpul exact așa cum doresc. Nu urmez un trend, ca alți oameni”, a spus el.

„De-a lungul anilor, mi-am dezvoltat propriul trend, pe care nimeni altcineva nu îl poartă. Mă duc la diferiți artiști din întreaga lume și îmi fac proceduri”.

A început să-și transforme corpul în urmă cu opt ani, când avea doar 20 de ani. A început cu o procedură de despicare a limbii.

„Prima mea procedură a fost despărțirea limbii. Apoi jumătate din urechea externă mi-a fost amputată pe ambele părți”, a explicat el.

Toți întorc capul atunci când îl văd. Nu poate trece neobservat. Tânărul nu a terminat cu schimbările, vrea să își facă și mai multe proceduri extreme în viitor. De fiecare dată când își face o nouă modificare le-o arată urmăritorilor săi de pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de black_depression (@black_depression9)

Ea e cea mai tatuată femeie din lume. Pasiunea ei a făcut-o să scoată din buzunar peste 30 de mii de euro

Pasiunea uriașă pentru tatuaje a făcut-o pe o femeie trecută 50 de ani să scoată din buzunar zeci de mii de euro pentru a-și picta tot corpul.

Kerstin Tristan, fost model german, a decis că vrea să-și transforme trupul într-o operă de artă. A găsit un artist foarte priceput și l-a rugat să-i tatueze tot ce i-a trecut prin minte.

A început să fie înnebunită după tatuaje în urmă cu cinci ani, atunci când și-a făcut un tatuaj strălucitor pe braț. Ulterior, a început să-și facă și altele. 30.000 de euro a cheltuit pentru nebunia ei.

Această pasiune i-a adus și foarte mulți fani lui Kerstin. E urmărită de 160.000 de persoane pe Instagram, internauții fiind uimiți de tatuajele pe care le afișează cu fiecare ocazie.

Blonda are diamante, fluturi și flori ca tematică principală pentru tatuaje. La o poză cu tatuajele de pe Instagram adună și zeci de mii de aprecieri.

„Mi-am sacrificat toate economiile pentru ele”, a mărturisit ea, potrivit DailyMail.