Fiul lui Victor Ponta a participat la Cupa României la karting. Vezi pe ce loc a terminat VIDEO

Andrei Ponta, fiul premierului, a concurat duminică, la Bacău, la Cupa României la karting, informează România TV. Competiţia a fost una dură, iar micii piloţi au dat totul ca să se impună sub ochii părinţilor. Premierul Victor Ponta a asistat la cursă.

13 oct. 2013, 16:06
Fiul lui Victor Ponta a participat la Cupa României la karting. Vezi pe ce loc a terminat VIDEO

Turele pe pistă la viteză maximă i-au stors de vlagă pe participanţi. Fiecare s-a bătut până în ultima clipă să câştige.

Andrei, fiul premierului a terminat cursa pe locul cinci. „Sunt mulţumit de rezultat şi o să fac şi mai bine în manşa a doua. M-am pregătit cam tot campionatul”, a declarat Andrei Ponta.

Premierul Victor Ponta a asistat din tribune la competiţia celor mici. El a mărturisit că a avut emoţii. „Normal că am avut emoţii. Trebuie să muncească şi mai mult. Nu mă îngrijorez niciodată pentru el, sunt păţit şi eu. Maică-sa se îngrijorează”, a spus Victor Ponta.

Chiar dacă pe pistă sunt cei mai mari duşmani, după linia de sosire, copiii redevin prieteni. „Mi s-a părut destul de grea cursa şi plină de adrenalină, pentru că prietenul meu a încercat să mă depăşească şi era destul de tare”, a spus Cristofer Şlet, câştigătorul concursului.

Cei mai mulţi participanţi visează să concureze într-o zi în marile echipe din Formula Unu.