Fiul Luminiţei Anghel, mesaj de ameninţare pe Facebook. Anunţul vine chiar înainte de Sărbători

Fiul adoptiv al Luminiţei Anghel nu pare să se mai împace cu nimeni. Nu se ceartă doar cu artista prin emisiuni TV, ci şi cu prietenii virtuali. Recent, David a postat pe pagina sa de Facebook un avertisment pentru toţi prietenii săi virtuali.

RomaniaTV.net
22 dec. 2016, 10:18

Fiul Luminiței Anghel continuă seria amenințărilor, după ce în urmă cu doar câteva seri, a intrat din nou în conflict cu mama lui adoptivă. Scos din sărite de jignirile şi mesajele negative ce i-au fost transmise pe Facebook, David a răbufnit:

„Vă rog să încetați comentariile negative la pozele și postările mele. Voi fi nevoit să blochez profilul de Facebook pentru a nu vă mai da ocazia să vă răspândiți răutatea și frustrările. Aș vrea să vă reamintesc că vin sărbătorile și ar trebui să avem un cu totul alt comportament nu să ne batem joc de noi înșine. Sărbătorile trebuie să ne unească, nu să ne întoarcă unul împotriva celuilalt”; a scris David Pușcaș pe contul de socializare”, a scris tânărul pe reţeaua de socializare.

Conflictul dintre Luminiţa Anghel şi fiul ei adoptiv durează deja de câteva luni şi i-a atras lui David multe critici. Cel mai recent episod al „războiului” dintre cei doi a avut loc în urmă cu câteva zile, tot în platoul unei televiziuni.

„M-ai adus în situația asta, să fac declarații. Datorită ție am ajuns aici. N-ai murit de foame din iunie anul acesta. Ești major și trebuie să îți asumi faptele pe care le faci. Vrei să fii vedetă pe spatele mamei. Mama ta îți plătește chiria într-o garsonieră civilizată. Tu te gândești vreo clipă la familia ta, la mama ta, care ți-a dat o șansă la viață. Te-am trimis cu forța la liceu. Îmi defăimezi imaginea, pe care am dobândit-o în peste 26 de ani. Eu mă duc să cânt bolnavă, și cu febră ca să-ți pun mâncare pe masă”, a spus Luminița Anghel.